Körösladányi MSK

Tizenegy gól a szerdai edzőmérkőzésen

Szerda délután borult minden terv, hiszen a bucsaiak tíz perccel a mérkőzés előtt jelezték, hogy mégsem jönnek el az összecsapásra, így végül alternatív megoldásként kilenc a kilenc elleni játékot hirdetett a mester. Az egymás közötti játék végig szoros eredményt hozott, ám az utolsó negyedórában felborult a pálya.

Az egymás elleni játék kétszer harminc percből állt, a két együttest Somogyi mester jelölte ki. Az első gólig hét percet vártunk, ekkor Papp Zs. tizennégy méterről vette be Kasik kapuját. (0-1) Két perc múlva egálra hozta az állást a másik csapat, Juhász D. alapvonalról középre lőtt labdáját Novák közelről értékesítette. (1-1) A 12. minutumban Papp Zs. elé emelték a labdát a társak, a fiatal játékos fejjel megtolta azt védője mellett, majd az üresen érkező Pályihoz tálalt, aki az üres kapuba gurított. (1-2) Kicsivel később az egyik oldalon Kukla lövését szedte ki Borbély a léc alól, a másik oldalon pedig Papp Zs. lövésénél védett szépen Kasik.

A 18. percben jött az újabb gól, Bakos kapott labdát a védők gyűrűjében, takarásból pedig a hálóba helyezett. (1-3) Az első félidő hajrájában aztán a Bakos-Papp Zs. duó egy kontránál hibázott ziccerben, a másik kapunál pedig Papp M. lövésénél volt résen Borbély. A 28. percben aztán egy kisebb kavarodásból Papp M. tudott lőni kapásból, amiből gól született. (2-3)

A második játékrészt aztán a “kékek” kezdték jobban, Kéki passzából Laksteter került ziccerbe, de lövése elakadt az elvetődő Kasik lábában, majd a szögletből Keresztesi K. volt eredményes fejjel. (2-4) Egy perccel később egy labdavesztést használtak ki a “kékek”, melyből Bakos indult meg, a beadása pedig a menteni igyekvő Kádárról került saját kapujába, de ha nincs a védő, akkor érkezik Laksteter. (2-5) Ezután a “pirosak” percei következtek, mert előbb Fülöp visszatett labdáját Kukla húzta kapura, Kajó pedig a gólvonalról mentett, utóbb pedig László A. lőtt tizenhatról, ekkor pedig az oldalsó kapufa mentett.

A 48. percben aztán Juhász labdaszerzését követően Kuklának passzolt, aki balról befelé húzta a labdát, majd a hosszú alsóba helyezett. (3-5) A találkozó végére azonban teljesen szétestek a “pirosak”, hiszen az 51. percben Laksteter passzára Papp Zs. érkezett üresen, majd egy perc múlva Borbély felszabadítását Laksteter üresen vehette át, nem volt les, így kettő az egyben vihette kapura a játékos, aki ismét Pappnak passzolt, és újabb gólt szereztek. (3-7) Az 57. minutumban pedig Papp Zs. indult megremekül és került ziccerbe, önzetlenül passzolt, Laksteter pedig két gólpassz után maga is gólt ért el. (3-8)

Összegzés

Sajnáljuk, hogy a bucsaiak nem érkeztek meg a mérkőzésre, amit az utolsó pillanatokban mondtak le. Így a csapat egymás elleni mérkőzéssel folytatta a felkészülést, ami azért mégsem olyan, mint egy edzőmeccs. Szombaton folytatás Karcagon.

Az egymás elleni találkozón két próbajátékosunk volt, Kasik Viktor a Gyulai Termáltól és Borbély Zoltán Jaminából, mindkét futballista kapus poszton játszik.

Körösladány MSK “piros” – Körösladány MSK “kék” 3 – 8 (2 – 3)
Gólszerzők:
Novák R., Papp M., Kukla Zs. ill. Papp Zs. (3), Pályi I., Keresztesi K., Bakos J., Laksteter J., Kádár L. (ög.)

Körösladány MSK “piros”: Kasik V. – Juhász D., Nagy S., László A., Fülöp K., Kádár L., Kukla Zs., Novák R., Papp M.

Körösladány MSK “kék”: Borbély Z. – Keresztesi K., Kéki Cs., Papp Zs., Bakos J., Laksteter J., Vincze Gy., Pályi I., Kajó A.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 − 8 =