Körösladányi MSK

Holnap délelőtt Karcaggal mérkőzünk meg

Két sikertelen felkészülési mérkőzés után szombaton vélhetően már újra rendes edzőmeccset játszik csapatunk. Mint ismert, a Hajdúszoboszló elleni mérkőzésünk elmaradt az időjárás miatt, majd szerdán a Bucsa elleni találkozó is elmaradt. Ha szombaton tényleg semmi sem jön közbe, akkor a csapat újra pályán lesz.

Szombat délelőtt utolsó idegenbeli felkészülési mérkőzését játssza csapatunk, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei I. osztály ötödik helyezettje ellen. A karcagiak az előző idényben tíz ponttal maradtak le az elsőtől. Csapatunk egy megnyert és egy elveszített mérkőzés után léphet újra pályára, sajnos már két betervezett edzőmérkőzésünk is elmaradt. Soros ellenfelünk lesz az utolsó idén nyáron, akik ellen idegenben lépünk pályára, a többi találkozónkat már itthon játsszuk. Az összecsapáson a legtöbb játékos bevethető lesz, Bakos J. viszont biztosan nem lép pályára.

A találkozó után még három felkészülési mérkőzés vár a csapatra, hazai pályán játszunk az Okánnyal, a Vésztővel és a Mezőmegyerrel.

2016. július 23., 10:30

Karcagi SE – Körösladány MSK

Eddigi eredményeink:

Gyulai Termál – Körösladány 5 – 2

Körösladány – Gyomaendrőd 9 – 2

Körösladány “p” – Körösladány “k” 3 – 8

További program:

07.27., 18:00; Körösladány – Okány

07.30.; Körösladány – Vésztő

08.03., 18:00; Körösladány – Mezőmegyer

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 − 12 =