Körösladányi MSK

Győzelem a Karcag elleni meccsen

Bő másfél hét után újra pályára lépett csapatunk, a hosszabb kihagyásnak oka, hogy két felkészülési találkozónk is elmaradt. Soros ellenfelünk a karcagi csapat volt, akik a Jász-Nagykun-Szolnok megyei I. osztály ötödik helyén végeztek az előző idényben. Szerdán folytatás hazai pályán.

A Gyomaendrőd legyőzése és a Gyulai Termál ellen elszenvedett vereséget követően most Karcagon léptünk pályára, ahol csapatunk győzni tudott. A mérkőzésen összesen tíz gól született, együttesünkből pedig Juhász D., Papp Zs. és Laksteter J. volt eredményes.

Az első lehetőségünket gólra váltottuk, hiszen Laksteter remek ütemben indította el Juhászt, aki megszerezte Ladánynak a vezetést. (0-1) Ezután szintén Laksteter adott jó labdát Papp Zsoltnak, akit a kapus lerántott. Tizenegyest ítélt a bíró, amit Papp Zs. be is rúgott. (0-2) Majd pár perc múlva a hazaiak is tizenegyest kaptak amit értékesítettek is. (1-2) Az első félidőben voltak még helyzetek mindkét csapatnál azonban gól nem született. Majd Laksteter és Papp Zs. összjátéka után Juhász lépett ki jó ütemben és a kapus felett a kapuba helyezte a labdát. (1-3)

A második félidő elején rögtön egy kiugratás után a hazai támadó egy az egyben mehetett kapura, majd Borbélyt kicselezve a kapuba lőtt. (2-3)  Pár percre rá Laksteter remek labdát adott Papp Zsoltnak, aki a védő szorításából lőni tudott és gól született. (2-4)  Papp Zs. passzolt egy szabadrúgást Laksteternek, aki becselezte magát a 16-ra majd hatalmas gólt lőtt. (2-5) Papp Zs. ment el a bal szélén majd beadását Laksteter leveszi és kapus alatt lő gólt. (2-6) Egy kontra végén a hazai csapat gólt szerzett. (3-6) A mérkőzés végén egy tizenegyest értékesített a hazai csapat. (4-6) A nagy meleg ellenére is csapatunk jó meccset játszott a Karcaggal.

Következő edzőmeccsünket jövőhét szerdán játsszuk, hazai pályán az Okány ellen.
Karcagi SE – Körösladány MSK 4 – 6 (1 – 3)
Gólszerzőink: Juhász D.(2), Papp Zs.(2), Laksteter J.(2)

Kezdő: Kasik V., Vincze Gy., Nagy S., Kádár L., Farkasinszki L., Kukla Zs., Papp M., Juhász D., Papp Zs., Novák R., Laksteter J.

Játszott még: Borbély Z., Kajó A., Fülöp K., Pályi I.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kilenc − 1 =