Körösladányi MSK

Az elmúlt négy évben nem volt erre példa a Megye II-ben

Múlt hétvégén a Megye II-es bajnokság elrajtolt, ám nem teljes fordulóval kezdődött a szezon, viszont így is olyan történt, ami már nagyon régen: hét mérkőzésből ötön született döntetlen, amire az elmúlt négy szezonban nem volt példa  a Megye II-ben. Az első forduló után három csapat maradt kapott gól nélkül.

 

Mivel még csak a második osztály bajnoksága rajtolt el, így csak ebből a hét mérkőzésből tudtunk válogatni. Abszolút meglepetés volt az első bajnoki hétvégén, hogy az Újkígyós kiütötte a Csanádapácát, valamint az is, hogy a Battonya pontot rabolt az előző idény bajnokától. Igazi bravúrt egyik csapat sem mutatott be, bár a Gyomaendrőd kétgólos hátrányból állt fel a hajrában, a történethez viszont hozzátartozik, hogy azon a meccsen a gyomaendrődiek egy ápolás miatt bedobásra kipasszolt labdát nem adtak vissza a hazaiaknak, és abból született az egyenlítő góljuk.

Az első játékhét után nem beszélhetünk gólkirályról, hiszen a második vonalban nem tudott egy játékos sem duplázni, ami azért is meglepő, mert 27 találat született a hétvégén. A forduló érdekessége pedig nem is lehet más, mint az, hogy hét mérkőzésen öt döntetlent született. Ilyenre az elmúlt négy Megye II-es szezonban nem volt példa…

Kapott gól nélküli percek az 1. forduló után:

Megye II.

90 perc – Doboz, Békés, Újkígyós

Győzelmi sorozat az 1. forduló után:

Megye II.

1 meccs – Bucsa, Újkígyós

Kapott gól nélküli mérkőzések 1 forduló után:

Megye II.

1 meccs – Doboz, Békés, Újkígyós

Kép: newjsag.hu

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 1 =