Körösladányi MSK

Hazai pályán a Mezőhegyes ellen folytatjuk a bajnokságot

Újra hazai környezetben lép pályára felnőtt csapatunk, következő ellenfelünk a Mezőhegyes lesz, akik ugyanúgy rajtoltak a bajnokságban, ahogy mi: a nyitófordulóban elszenvedett vereséget követte egy hazai siker náluk is. Most sem lesz könnyű dolgunk, a mezőhegyesi gárda nyáron erősödött, megnehezíthetik a dolgunkat.

 

Tavasszal még gyengén szerepelt a Mezőhegyes a bajnokságban, azonban nyáron jól erősített a csapat, idén így már komolyabb céljaik vannak, mint az előző szezonban. A Füzesgyarmat ellen elszenvedett vereség után a Szarvasnak hatot vágott a csapat – akiktől csapatunk 3-1 arányban kikapott -, ezzel is jelezve, hogy mire lehetnek képesek ősszel. Hasonlóan jól hangoltunk mi is a hétvégi meccsre, hiszen szomszédvári rangadót nyertünk meg.

Szombaton Laksteter J. játékára továbbra sem számíthatunk eltiltás miatt, de egyébként sem lesz könnyű dolgunk. A Mezőhegyes már tavasszal is megnehezítette a dolgunkat, pedig az a meccs a papírforma alapján sokkal könnyebb volt, mint a szombati lesz. Mindenesetre a támadó szekcióban erősödnünk kell, és kevés helyzetből is gólt, gólokat kell szereznünk, ha nyerni szeretnénk. A középpályán is kelleni fog a javulás, nem szabad engednünk, hogy középen könnyedén jöjjenek át rajtunk a vendégek.

A két csapat eddigi mérlege öt körösladányi siker, három mezőhegyesi győzelem és egy döntetlen. A legutóbbi három találkozót csapatunk nyerte meg, reméljük ez a jó sorozat folytatódik is tovább, hiszen a pontokra szükség van. Hazai pályán a mérkőzésekből szeretnénk kihozni a maximumot, így csak a győzelem lesz elfogadható, egy roppant nehéz összecsapáson. Ha összejönne a siker, akkor a bajnoki rajtot elfogadhatónak tarthatnánk. Bízunk a fiúkban!

2016. szeptember 3., 16:30
Körösladány MSK – Mezőhegyesi SE

Jv.: Kocsondi Bálint (Kepka Roland, Rakonczás Zsolt)

Előző mérkőzések:
Körösladány – Mezőhegyes 2-1 (2016)
Mezőhegyes Körösladány 0-4 (2015)
Körösladány Mezőhegyes 5-4 (2014)
Mezőhegyes Körösladány 5-3 (2014)
Mezőhegyes Körösladány 2-3 (2014)
Körösladány Mezőhegyes 3-0 (2013)
Körösladány Mezőhegyes 0-3 (2011)
Mezőhegyes Körösladány 2-0 (2010)
Körösladány Mezőhegyes 3-2 (2010)
Mezőhegyes Körösladány 0-0 (2009)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × 1 =