Körösladányi MSK

Szombaton a serdülő, vasárnap pedig az ifi lép pályára

Ezen a hétvégén már mindhárom együttesünk pályára lép, az U16-os korosztály szombaton kezdi meg a bajnokságot a szomszédvár Szeghalom ellen hazai pályán, míg ifjúsági gárdánk vasárnap utazik a tavaszi bajnok Jaminához, ahol nehéz meccs vár ránk.

 

Az előző bajnokságból kiindulva izgalmas mérkőzést hozhat a Körösladány – Szeghalom párharc a fiatalok között, hiszen hasonlóan szerepelt a két csapat (mi azért jobban) az előző idényben. Persze egy év eltelt, és az előző kiírásban még nagyon fiatalnak számító csapatunk is valamelyest idősödött, tapasztaltabb lett. Reméljük a fiatalok győzelemmel indítják a szezont, de mindenesetre egy jó mérkőzést kívánunk nekik szombatra.

2016. szeptember 3., 10:00
Körösladány MSK (U16) – Szeghalmi FC (U16)

Jv.: Rakonczás Zsolt

Ifjúsági csapatunk a forduló zárómérkőzését játssza vasárnap, és mondhatni nehéz fába vágjuk a fejszénket, hiszen a tavaszi bajnok Jamina otthonában lépünk pályára. Az elmúlt szezonban több játékosunk is kiöregedett az U19-es korosztályból, őket pótolniuk kell a fiatalabbaknak, de Jaminában is voltak változások. A csapat az első fordulóban – ahol mi szabadnaposak voltunk – 12-0 arányban legyőzte a békésieket, ami figyelmeztetés lehet mindenki számára. Nagyon nehéz mérkőzéssel kezdjük az idényt, de nem lehetetlen a jaminai küldetés.

2016. szeptember 4., 15:00
Jaminai SE (U19) – Körösladány MSK (U19)

Jv.: Kovács Antal (Szabó Sándor, Szabó Dávid)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × három =