Körösladányi MSK

U19: minden gólunkra nem volt válasza a Tótkomlósnak

Ifjúsági csapatunk szombat délelőtt lépett pályára, ellenfelünk pedig a Tótkomlós volt. Kétszer megszereztük a vezetést, ám mindkétszer visszajött a meccsbe ellenfelünk, majd a harmadik gólunkra már nem érkezett válasz, így a végére sima, öt-kettes végeredmény alakult ki. Megszereztük második meccsünkön első pontjainkat.

 

A 28. percben kezdődött meg a gólgyártás szombaton, ekkor Kántor L. megelőzve védőjét egészen a kapuig vezette a labdát, ahol a kapust is mattolva a kapuba gurított. (1-0) A találat után inkább csak mezőnyjáték folyt a pályán, de így is adódott lehetőség Szalazsán és Almási M. előtt is, de előbbi rosszul találta el a labdát a lövés pillanatában, utóbbi próbálkozásánál pedig a kapus hárított. A 38. minutumban aztán egyenlített a Tótkomlós, a védők közül ugrott ki a vendég támadó, majd a kapust kicselezte és üresen maradt társának passzolt, Barna L. pedig a kapuba juttatta a pöttyöst. (1-1)

A mérkőzés a szünet után ott folytatódott, ahol abbamaradt, majd az 51. percben újra előnybe kerültünk. Kántor L. lövésénél a kapus lábbal hárított, a játékszer azonban Mező D. elé került, aki a hálóba helyezett. (2-1) Sokáig ezután sem örülhettünk, mert nyolc perc múlva egy előreívelést csent el védőnktől Koleszár J., aki nagy helyzetben nem is hibázott. (2-2) A második egyenlítés szerencsére nem fogta meg a csapatot, és szinte egyből ismét magunkhoz ragadtuk az előnyt, miután egy beadást Kántor L. a kapus felett a kapuba fejelt. (3-2)

A 71. minutumban aztán Kántor L. fordult le védőjéről, aki egyértelmű gólhelyzetben lerántotta támadónkat. Tizenhét méterre a kaputól szabadrúgást kaptunk, a vendég védőnek pedig felmutatta a piros lapot a játékvezető. A labda mögé ekkor Szalazsán A. állt, aki okosan tekert a tótkomlósi kapuba. (4-2) A mérkőzés hajrájába érve még egy vendég játékos a kiállítás sorsára jutott második sárga lappal, a 88. percben pedig beállítottuk a végeredményt, miután Komódi a kapuvonalon szelídítette meg a neki szánt labdát, majd centerezett, ahol Kántor L. érkezett és újabb gólt szerzett. (5-2)

Összegzés

Kétszer is visszajött a meccsbe a Tótkomlós szombaton, azonban ez nem szegte csapatunk kedvét és a második játékrészben magabiztos előnyt alakítottunk ki. Ezzel megvan csapatunk első sikere idén. Egy hét múlva hosszú túra vár a csapatra, ugyanis Gádorosra utaznak a fiatalok.

Körösladány MSK (U19) – Tótkomlósi TC (U19) 5 – 2 (1 – 1)
Gólszerzők:
Kántor L. a 28., a 64., a 88., Mező D. az 51., Szalazsán A. a 72. ill. Barna L. a 38. és Koleszár J. az 59. percben.
Kiállítva: Durkó B. a 71. és Barna L. (mindkettő Tótkomlós) a 83. percben.

Körösladány MSK (U19): Vass K. — Bakró Z., Kántor L., Tasi R., Balogh R., Kántor M., Szalazsán A., Komódi B., Szántó Cs., Almási M., Mező D. (Kanalas Gy. a 68’)

Tótkomlósi TC (U19): Asztalos B. — Kocsis B., Barna L., Poljak D., Baliga D., Koleszár J., Takács R. (Durkó B. a 67’), Baliga K., Péli M. (Durkó T. a 87’), Csurár V., Baliga Sz.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × négy =