Körösladányi MSK

U16 – Rossz kezdés után akár nyerhettünk is volna

Nem kezdődött jól a mérkőzés serdülő csapatunk számára, azonban az egyenlítés után még így is benne volt a pakliban, hogy nyerünk. Végül egy pár perces rövidzárlat jelentette a vesztünket.

 

Már a második percben előnybe került a dévaványai csapat, egy védelmi hibát Papp D. használt ki a vendégeknek. A vezetést követően csapatunk vette át az irányítást és inkább a Dévaványa térfelén pattogott a labda, de az egyenlítés csak jóval később jött. A 35. minutumban Szántó D. szemfülesen csapott le egy bepasszolt labdára, amit a kapus mellett a kapuba lőtt. Ezzel kialakult a félidei egy-egyes állás.

A második játékrészben is inkább csapatunk próbálta nyomás alá helyezni a vendégek kapuját, ám az a bizonyos gól nem jött, ami talán eldöntötte volna a mérkőzést. Ehelyett a 60. percben egy kiugratás után Nagy Z. ért el gólt a vendégek részéről, majd a folytatásban hiába védett többször is bravúrral Kardos L., egyenlíteni már nem tudtunk, három-egyre végződött a második meccsünk.

Dévaványai SE (U16) – Körösladány MSK (U16) 3 – 1 (1 – 1) — helyszín: Körösladány
Gólszerzők:
Papp D. a 2., Nagy Z. a 60., Juhász P. a 69. ill. Szántó D. a 35. percben.
Sárga lap: Papp D. a 14. és Nagy Z. (mindkettő Dévaványa) a 36. percben.

Dévaványai SE (U16): Diós B. — Kovács B., Meidinger J., Vallach L. (Szarka Sz. a 46’), Nagy Z., Stranszki Zs., Szabó M., Juhász P., Papp D., Katona I., Ernyes R. (Feke T. a 35’)

Körösladány MSK (U16): Kardos L. — Tasi R., Egeresi L., Köleséri N. (Boros Zs. a 67’), Szántó Cs., Katona R., Almási M., Szántó D. (Talpalló Á. a 67’), Szabó L., Kanalas Gy., Kántor D.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × 4 =