Körösladányi MSK

Megye III: folytatódik a csata az első helyekért

Mindkét csoportban kiélezett a bajnokság, az első helyért és a dobogóért is nagy versenyben vannak a csapatok. A kérdés, csak az lesz, hogy vajon botlik-e valamelyik csapat az élen. A forduló rangadóját most délen rendezik meg, vasárnap Kevermesen csap össze két jó együttes.

 

Megye III. „észak”

Mezőmegyer – Zsadány
Jv.:
Gebei József
szombat, 15:00

Mindkét csapat hat-hat ponttal várja a találkozót, azonban annyi biztos, hogy papíron a Mezőmegyer jobb játékosállománnyal rendelkezik, mint a zsadányiak. A hazaiaknak ebben a szezonban komoly céljaik lennének, ahhoz pedig, hogy ezt elérjék, nyerniük kell a hazai meccseiket.

Kötegyán – Kardos-Örménykút
Jv.:
Zsótér Róbert
szombat, 15:00

A hazaiak gyengén, a vendégek pedig roppant jól szerepelnek a bajnokságban, így nagy kérdés, hogy ezen a meccsen lesz-e vajon meglepetés. Hatalmas bravúr lenne a hazai pontszerzés, hisz a vendégek lesznek az abszolút esélyesek.

Köröstarcsa – Kamut
Jv.:
Baráth János
szombat, 15:00

Múlt héten a listavezető otthonában értékes pontot szerzett a Köröstarcsa, soros ellenfelük pedig a Kamut lesz, akik a középmezőnyben helyezkednek el. A múlt heti pontszerzés csak akkor lesz értékes, ha szombaton otthon tartják a három pontot.

Kétegyháza – Telekgerendás
Jv.:
Pájer Tamás
szombat, 15:00

Mezőgyán – Mezőberény
Jv.:
Sándor Imre
szombat, 15:00

Kétsoprony – Gerla
Jv.:
Erdősi Gyula
vasárnap, 15:00


Megye III. „dél”

Nagyszénás – Tótkomlós II.
Jv.:
György Balázs
szombat, 15:00

A Nagyszénás hibátlanul szerepel eddig a bajnokságban, az újonc tótkomlósiak pedig nagyon jól rajtoltak, stabilan tapadnak az élmezőnyre. A Nagyszénás otthonában idén senkinek sem lesz könnyű nyerni, így egy tótkomlósi pontszerzés bravúrszámba menne.

Kevermes – Magyarbánhegyesi FC
Jv.:
Petrovszki György
vasárnap, 15:00

Fej-fej mellett halad a két együttes, eddig egyszer botlott mindkét csapat, a kevermesiek Tótkomlóstól kaptak ki, míg a vendégek a Gádorossal ikszeltek. Ezen a találkozón nüanszok dönthetnek majd, aki itt nyerni tud, az tapadhat az OMTK-ra és a Nagyszénásra.

OMTK-ULE – Gerendás
Jv.:
Zsiga Zoltán
szombat, 15:00

Végegyháza – Pusztaföldvár
Jv.:
Láza András
szombat, 15:00

Gádoros – Békéssámson
Jv.:
Rakonczás Zsolt
szombat, 15:00

Magyarbánhegyesi TC – Dombegyház
Jv.:
Pusztai Zoltán
vasárnap, 15:00

Medgyesbodzás – Kaszaper
Jv.:
Krisán János
vasárnap, 15:00

Kép: newjsag.hu

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × négy =