Körösladányi MSK

Szarvasi és békési rangadókkal folytatódik a megyei bajnokság

A Rákóczi Vasas már két rangadón van túl, de most egy harmadik következik, amelyen ismét helyt kell állnia a csapatnak. A Megye II-ben sem maradunk derbi nélkül, hiszen a jelenlegi éllovas békésiekhez látogat majd az előző szezon ezüstérmese, a Békésszentandrás, amiből csakis jó mérkőzés sülhet ki.

 

Megye I.

Szarvas – Rákóczi Vasas
Jv.:
Benyovszki Zoltán
szombat, 15:00

A Rákóczi Vasas két rangadón van túl, melyből egyet megnyert, ami arányában véve jónak számít. Soros ellenfelük a jól szereplő Szarvas lesz, akik nem verhetetlenek, de a megfiatalított gárda mégis jól veszi az akadályokat. A Füzesgyarmat után tehát Szarvason bizonyíthat a Rákóczi, de könnyebb meccsre nem számíthatnak a múlt hetinél.

– Mind a két csapat győzelemmel hangolt erre a mérkőzésre. Eddig úgy gondolom, hogy a két klub hozza az elvárt eredményeket, szépen gyűlnek a pontok egyik és másik oldalon is. Szarvason hétvégén lesz egy eltiltott, ami kihatással lehet majd a támadójátékukra, hiszen Somogyi J. sok gólt szerzett már ősszel, nehéz lesz őt pótolni. Ettől függetlenül az a csapat, amelyik tizenöt gólt rúg egy meccsen, szerintem meg tudja oldani egy mérkőzésre a támadó pótlását. Kimondott támadófocit várok a csapatoktól, sok gólra számítok ezen a találkozón. Egyénileg a szarvasi csapatot jobbnak látom, de a vendégekről sem feledkezhetünk meg, ahol például Nyéki Boldizsár vagy Tasi Róbert képes lehet eldönteni egy ilyen meccset. A győzelemért mindkét fél mindent megtesz majd, de én úgy érzem, hogy a vendégek fognak örülni majd a meccs végén – elemezte a mérkőzést Bessenyei László, a Vésztő játékosa.

Megye II.

Békés – Békésszentandrás
Jv.:
Gyuga Zsolt
szombat, 15:00

Kisebb rangadó lehet ebből a meccsből, hisz a jelenlegi listavezető a jó játékerőt képviselő Békésszentandrást fogadja hazai pályán. A békésiek nagyon jól menetelnek az utóbbi időben, míg a Békésszentandrás ugyan jól teljesít, de van fogás a csapaton, ezt már több csapat is megmutatta. Ha a vendéglátók folytatják a megkezdett utat, akkor ezt a rangadót is bezsebelhetik, amivel nagyon értékes három pontot szereznének.

– Két jól támadó csapat csap össze ezen a meccsen, ahol több magasabb osztályt is megjárt játékos lép pályára. A vendég csapat erőt gyűjthet a múlt heti győzelemből, ahol a címvédőt fektették két vállra. A békésiek viszont hazai pályán bárki ellen partiban lehetnek. Tippem: 3-2 – elemezte a mérkőzést Csanálosi Ádám, a Békéscsabai MÁV játékosa.

Kép: newjsag.hu

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − 19 =