Körösladányi MSK

Kondorosi győzelemmel kezdődött a forduló

Rendhagyó módon a Megye I-es bajnokság 7. fordulója nem szombaton, hanem pénteken vette kezdetét. A kondorosiak fogadták a Vésztő csapatát, ahol a papírforma a hazaiak győzelmét sugallta, ez pedig be is jött: a hazaiak kettő-nullás félidő után végül három találattal múlták felül ellenfelüket.

 

Kondoros – Vésztő 3 – 0 (2 – 0)
Gólszerzők:
Süli A. a 9., Péli T. a 40. és Takács M. a 77. percben.

Korán vezetést szerzett a Kondoros, hiszen már a kilencedik percben Süli góljával előnybe kerültek, ami megnyugtathatta a csapatot. A szünet előtt a legjobbkor jött Péli találata, amivel már kettőre nőtt a hazai előny. A fordulást követően a vésztőieknek nem jött össze a szépítés, végül Takács gólja a hajrában lezárta a meccset. Ezzel a Füzesgyarmat győzelmi kényszerbe került.

Kondoros: Szólik T. — Süli A., Vajgely Gy., Hanyecz H. (Kis M. a 46’), Zsíros P., Kajtár I., Borgulya T. (Bálint B. a 83’), Lakatos E., Harangozó K., Péli T. (Rafaj R. a 78’), Takács M. (Stibán R. a 83’)

Vésztő: Ökrös R. — Petri Cs. (Pálinkás R. a 23’), Papp D., Bessenyei L., Szabó S., Pap Zs., Lázár T. (Ihász E. a 78’), Rotár P. (Balázs Z. a 67’), Tóth K., Zsilinszki M., Molnár T.

Kép: Nagy Marcell

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × 5 =