Körösladányi MSK

Nem csak Szabadkígyóson lesznek hiányzók, nálunk is…

Két kulcsembere fog hiányozni a Szabadkígyósnak hétvégén, ami a mi malmunkra hajthatja a vizet, ám nálunk is lesznek hiányzók, illetve továbbra is kérdőjeles játékosok. Ami jó hír a szurkolók számára is, hogy Molnár J. hosszú sérülés után újra edzésbe állt, hétvégén már a kispadra is leülhet a játékos.

 

Vereséggel kezdtük a szezont, utána azonban hoztuk a meccseket, így a szabadnapunkat letöltve tizenkét ponttal állunk az ötödik helyen, előttünk pedig eddig minden csapat pályára lépett az összes fordulóban. A Szabadkígyós gyengébben rajtolt, mint ahogy azt a csapattól várták volna nagyon sokan, csupán négy pontot gyűjtöttek össze eddig.

Csapatunk hiányzói ezen a hétvégén sem apadtak, hiszen sérülés miatt Papp M., Vastagh Zs. és Kormány L. sem lép pályára, Papp Zs. játéka betegség miatt kérdéses, Pályi I. tanulmányai miatt továbbra sem lesz elérhető, míg László A. számára még egy meccs eltiltás van hátra. Ami viszont jó hír, hogy Molnár J. hosszú sérülés után állt újra munkába a héten, és vélhetően már a kispadra is leülhet majd. Ellenfelünkből pedig a rutinos Pozsár G. és Farkas Zs. hálóőr fog hiányozni eltiltás miatt, így kapus poszton vélhetően a fiatal Varga Á. kap majd szerepet ellenfelünknél.

A két csapat múltja egyébként az utóbbi években összefonódik, hiszen együtt került fel a két klub az első osztályba, és rendre nagyon jó, izgalmas, parázs meccseket játszunk a Szabadkígyóssal. Legutóbb idegenben három-hármas döntetlent játszottunk velük, ott ráadásul két játékosunkat is kiállították. Egy éve nyáron hazai környezetben szintén ikszeltünk ellenfelünkkel, összességében pedig egyszer győztük le a Szabadkígyóst, hatszor nyertek ők, háromszor született döntetlen. Soros ellenfelünknél ráadásul ismerős arc is lesz, hisz korábbi játékosunk, Telek B. éppen Szabadkígyóson focizik idén. Bízunk hozzá, hogy hétvégén meglesz a második sikerünk is a szabadkígyósiak ellen.

2016. október 1., 15:00
Körösladány MSK – Szabadkígyósi SZSC

Jv.: Juhász Lajos (Petrovszki György, Ancsin Zoltán)

Előző mérkőzések:
Szabadkígyós – Körösladány 3-3 (2016)
Körösladány – Szabadkígyós 1-1 (2015)
Körösladány – Szabadkígyós 1-3 (2015)
Szabadkígyós – Körösladány 4-1 (2014)
Körösladány – Szabadkígyós 1-3 (2014)
Szabadkígyós – Körösladány 1-1 (2013)
Körösladány – Szabadkígyós 3-1 (2013)
Szabadkígyós – Körösladány 2-0 (2012)
Szabadkígyós – Körösladány 2-0 (2010)
Körösladány – Szabadkígyós 1-3 (2009)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tíz − 5 =