Körösladányi MSK

Megye III: az élen továbbra is nagy a küzdelem

Hazai pályán fogadja a Mezőmegyer csapatát északon a Kardos-Örménykút, míg Kamuton két eddig gyengébben szereplő együttes csap össze. Délen a menetelő Nagyszénás Magyarbánhegyesen vendégeskedik, míg az éllovas OMTK-ULE a Tótkomlós második csapatánál lép pályára.

 

Megye III. „észak”

Kardos-Örménykút – Mezőmegyer
Jv.:
Pap László
szombat, 15:00

A kardosiak vezetik a tabellát egyelőre, míg a Mezőmegyer a középmezőnyben tanyázik. Az aktuális forma alapján a hazai pályán szereplő Kardos-Örménykút tűnik esélyesebbnek, azonban a Mezőmegyer is okozhat meglepetést. Egy-két gól dönthet hétvégén.

Kamut – Kötegyán
Jv.:
Bozó Norbert
szombat, 15:00

Két közel egyformán szereplő csapat találkozik Kamuton. A két fél a tabella alsó régiójában tanyázik, ezen a meccsen pedig előrelépési lehetősége lesz valamelyik félnek. A döntetlen talán egyik együttesnek sem lenne megfelelő.

Csabacsűd – Mezőgyán
Jv.:
Rakonczás Zsolt
vasárnap, 15:00

Újra hazai pályán szerepel az újjáalakult Csabacsűd, ellenfelük pedig az eddig három pontot szerző Mezőgyán lesz. A hazaiaknak folyatatni kell a küzdelmet a dobogóért, ahhoz viszont nyerniük kell ezen a meccsen.

További mérkőzések:

Gerla – Kétegyháza
Jv.:
Fűri Imre
szombat, 15:00

Mezőberény – Kétsoprony
Jv.:
Láza András
szombat, 15:00

Telekgerendás – Köröstarcsa
Jv.:
Pusztai Zoltán
vasárnap, 15:00


Megye III. „dél”

Magyarbánhegyesi FC – Nagyszénás
Jv.:
Czirbuly Mátyás
szombat, 15:00

Két jól szereplő csapatról beszélünk, azonban ebben a párosításban a vendég nagyszénásiak mégis kiemelkednek, hiszen eddig veretlenek, ráadásul csak két gólt kaptak. A nagy álmokat szövögető vendégek három pontért utaznak Magyarbánhegyesre, azonban nem lesz könnyű dolguk semmiféleképpen sem.

Gádoros – Végegyháza
Jv.:
Kis Pál
szombat, 15:00

Két hasonló együttes találkozik egymással Gádoroson, ahol értékes három pont lesz a tét, hisz a győztes közelebb kerülhet a tabella elejéhez. Nüanszok dönthetnek valamelyik fél javára.

Tótkomlós II. – OMTK-ULE
Jv.:
Sándor Gergő
vasárnap, 15:00

Hétről-hétre menetel az OMTK-ULE, soros ellenfelük pedig a Tótkomlós második csapata lesz. Az orosháziak idegenben lépnek pályára, de eddig ez sem jelentett számukra akadályt, egyetlen nagy kérdés van a meccsen csak: folytatódik a vendégek menetelése?

További program:

Kaszaper – Magyarbánhegyesi TC
Jv.:
Kundla Attila
szombat, 15:00

Dombegyház – Békéssámson
Jv.:
Gebei József
szombat, 15:00

Pusztaföldvár – Kevermes
Jv.:
Farkas Csaba Zsolt
szombat, 15:00

Gerendás – Medgyesbodzás
Jv.:
Rubás Zoltán
vasárnap, 15:00

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 1 =