Körösladányi MSK

Újabb rangadó előtt a Rákóczi, Vésztőre látogat a Gyarmat

A Rákóczi Vasas három rangadó után – melyből csak egyet nyertek meg – újabb derbi elé néz, hiszen a tabellán előttük álló Mezőhegyes lesz az ellenfelük hazai pályán. Vésztőn eközben Sárréti rangadót rendeznek, ahol az ellenfél a Füzesgyarmat lesz, a papírforma sima vendég sikert mondana, de ki tudja mi lesz…

 

Megye I.

Rákóczi Vasas – Mezőhegyes
Jv.:
Hanyecz Bence
szombat, 15:00

Zsinórban három rangadót játszott le a Rákóczi Vasas, melyből csak egyet nyertek meg, azt viszont éppen hazai pályán. A múlt heti Szarvas elleni vereségük meglepetés volt, ám a két elveszített rangadó miatt a Mezőhegyes az orosházi csapat nyomában van, és szeretnének pontot, pontokat szerezni ellenfelük otthonában. A Mezőhegyes idén képes nagyon jó és gyengébb játékra is, az orosházi pontszerzéshez azonban az előbbit kell előhúzniuk a tarsolyból, máskülönben az orosháziak otthon tartják mind a három pontot.

– Jól kezdte a szezont a jelenleg negyedik helyen tanyázó Mezőhegyes. Szépen hozták a kötelezőnek tűnő győzelmeket, valamint a keményebb meccseiken se okoztak csalódást. Hétvégén ismét egy nehéz feladat vár rájuk, mivel az Orosháza lesz az ellenfél. A Rákóczi az előző három forduló mindegyikén rangadót játszott, ahol csak egyet sikerült megnyerni. Ha nem akarnak már most komoly hátrányba kerülni az élmezőnnyel szemben, akkor szombaton három pontra lesz szükségük. Ugyanakkor a vendégeknél is hasonló a tét – elemezte a meccset Viczián Dániel, csapatunk játékosa.

Megye I.

Vésztő – Füzesgyarmat
Jv.:
Tóth Pál
szombat, 15:00

Már csak a vésztői csapat nyeretlen a Megye I-es mezőnyben és a többség úgy gondolná, hogy ez nem hétvégén fog változni. A bajnoki címre áhítozó füzesgyarmatiak kiemelkednek ebből a mezőnyből, így Vésztőn is ők lesznek az esélyesek, azonban nem szabad elfelejteni, hogy ez Sárréti rangadó lesz, ahol bármi megtörténhet. Ne felejtsük el azt sem, hogy tavasszal hasonló felállásnál a Vésztő 4-1-re nyert, pedig akkor sem ők voltak az esélyesek, vajon mi lesz most?

– A Vésztő mindössze egy ponttal és két rúgott góllal áll a tabella utolsó helyén. Nagy az esély rá, hogy nem szombaton fognak a mérlegükön jelentősen javítani. A vendégük a bajnokság egyik esélyese a Füzesgyarmat lesz, akik egy botlástól eltekintve hibátlanul teljesítettek eddig. Minden jel egy sima vendég győzelem felé mutat. A tippem: 0-3 – elemezte a meccset Viczián Dániel, csapatunk játékosa.

Kép: newjsag.hu

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt − nyolc =