Körösladányi MSK

Nyernünk kell Jaminában!

Nagyon kell a három pont Jaminából, azonban nem lesz koránt sem egyszerű dolgunk Békéscsabán. A Jamina képes a meglepetésekre, ráadásul ennek hatványozottan nagyobb is az esélye, ha hazai környezetben futballoznak. A győzelem érdekében csapatunknak is elő kell húznia korábbi arcát, és a Szabadkígyós elleni játékunkat el kell felejteni.

 

Ugyan nagyon jól szerepel csapatunk, hiszen a szarvasi vereség óta veretlenek vagyunk, azonban múlt héten nagyon gyenge játékot húztunk elő a tarsolyból, ami Jaminában sem lesz elég. Érdekesség egyébként, amire talán nem sokan gondolnának, de mi kaptuk a legkevesebb gólt a bajnokságban a Kondorossal karöltve. Ellenfelünk két győzelem mellett egyszer ért el döntetlent, szabadnapjukat már letöltötték, jelenleg pedig a nyolcadik helyen állnak.

A hiányzókról is beszélvén néhány szót, a szokásos felállás lesz csapatunknál, Papp M. elméletileg már újra alkalmas lesz a játékra, egyedül Kéki Cs. játéka kérdéses, mert a futballista meghúzódott, de reméljük szombatig ő is bevethető lesz. A két fél eddigi összecsapásain öt körösladányi és kettő jaminai győzelem született, valamint háromszor döntetlent játszottak a felek. A Jamina legutóbb 2010-ben győzött le minket, reméljük ez a forduló után is így marad.

A múlt heti Szabadkígyós elleni játékunkat tehát el kell felejtenünk, Jaminában minden apró hibánkért büntetni fog lelkes ellenfelünk. Kérdés, hogy a sok csapadék miatt a külső körülményekkel mennyire kell majd megküzdenie a csapatoknak, de bízunk a jó folytatásban és a további sikeres szereplésben. Három ponttal kell hazatérnünk Békéscsabáról!

2016. október 8., 15:00
Jaminai SE – Körösladány MSK

Jv.: Mihálik Pál (László István, Vrbovszki Pál)

Előző mérkőzések:
Körösladány – Jamina 3-2 (2016)
Jamina – Körösladány 1-2 (2015)
Körösladány – Jamina 2-2 (2015)
Jamina – Körösladány 2-2 (2014)
Körösladány – Jamina 2-0 (2014)
Jamina – Körösladány 0-5 (2013)
Jamina – Körösladány 1-4 (2011)
Körösladány – Jamina 1-1 (2010)
Körösladány – Jamina 0-1 (2010)
Jamina – Körösladány 3-2 (2009)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × kettő =