Körösladányi MSK

Nagyító alatt a Megye I. és II. hétvégi mérkőzései

A szarvasiak a Dévaványa ellen folytathatják megkezdett sorozatukat, míg a Tótkomlós a Szeghalommal meccsel hétvégén. Mezőkovácsházán a Szabadkígyós vendégszerepel majd, míg a második vonalban az Újkígyós fogadja a listavezető Békést. A Csanádapácának győzelem kellene az előrelépéshez, a Doboz pedig az otthon masszív Békésszentandráshoz látogat.

 

Megye I.

Szeghalom – Tótkomlós
Jv.:
Zahorán János
szombat, 15:00

A Tótkomlós éppen múlt héten szerezte meg első győzelmét, ennek ellenére a hetedik helyen álló és négy forduló óta nyeretlen Szeghalom lesz a mérkőzés esélyese ideiglenes otthonában. A hazaiakra már nagyon ráférne a siker, persze attól függetlenül, hogy esélyesebbek lesznek, még nem feltétlen fognak nyerni.

Mezőkovácsháza – Szabadkígyós
Jv.:
Pájer Tamás
szombat, 15:00

Nehéz helyzetben van a Mezőkovácsháza, hiszen a csapat nem tudott az előző idénybeli formájától ősszel sem elszakadni. A Szabadkígyós is gyengén rajtolt, de talán kezd a csapat magára találni, ami elég lehet ahhoz, hogy idegenben is megszerezzék a három pontot.

Jamina – Körösladány
Jv.:
Szűcs Zsolt
szombat, 15:00

A három pont mindkét félnél jól jönne, bár eddig csapatunk szerepelt jobban a bajnokságban, ám ez hétvégén nem sokat fog számítani. A Jamina ellen senki sem mehet biztosra, mert a csapat képes a meglepetésekre. Amelyik csapat jobban akarja a három pontot, az lehet a mérkőzés győztese szombaton.

Dévaványa – Szarvas
Jv.:
Kocsondi Bálint
vasárnap, 15:00

A Szabadkígyós elleni vereség után a Szarvas elkapta a fonalat, és már zsinórban három meccset nyertek meg, melyek között ott volt például a múlt heti Rákóczi Vasas elleni siker is. A Dévaványa szerényen teljesít eddig, de volt már, hogy megszorongatták ellenfelüket. Ha a „hazaiak” jó napot fognak ki, a vendégek pedig nem lesznek toppon, akkor lehet meglepetés hétvégén.

Kiemelt mérkőzések, melyeket ITT elemeztünk:

Rákóczi Vasas – Mezőhegyes
Jv.:
Hanyecz Bence
szombat, 15:00

Vésztő – Füzesgyarmat
Jv.:
Tóth Pál
szombat, 15:00


Megye II.

Békésszentandrás – Doboz
Jv.:
Mezei Máté
szombat, 15:00

Hét közben meccset veszített a Doboz, hétvégén pedig az előző idény ezüstérmesének otthonában lépnek pályára. A hazaiak ugyan belefutottak már egy-két meglepő eredménybe, ennek ellenére azonban ott vannak a második helyen, ráadásul meccshátrányban is vannak, ami azt jelenti, hogy akár az élre is kerülhetnek, ha az elmaradt mérkőzésüket pótolják. Nehéz dolga lesz a Doboznak idegenben, mert Békésszentandráson ősszel még senki sem szerzett se pontot, se gólt.

Okány – Békéscsabai MÁV
Jv.:
György Balázs
szombat, 15:00

A Békéscsabai MÁV továbbra is győzelem nélkül áll a tabella végén, ráadásul könnyű meccs most sem vár a csapatra. Az okányiak csupán a tizenharmadik helyen állnak, de hazai pályán már több ellenfelüknek is borsot törtek az orra alá, ami hétvégén is megtörténhet.

Csorvás – Bucsa
Jv.:
Juhász Lajos
szombat, 15:00

Hullámzóan teljesít a két gárda, közel is vannak egymáshoz a csapatok a tabellán. Az újonc csorvásiaknak már voltak szép sikereik, hazai pályán pedig ők lesznek előnyben, de a bucsaiak is pontokért mennek idegenbe.

Sarkad – Gyomaendrőd
Jv.:
Barta Tibor
szombat, 15:00

A Gyomaendrőd nagyon jól szerepel hazai pályán, ellenben idegenben eddig egy pontot gyűjtöttek csak. Most is idegenbe utaznak, az ellenfél pedig a három forduló óta veretlen Sarkad lesz, akik most is ott ólálkodnak a dobogó környékén, csakúgy, mint egy éve is. A sarkadiak nem szeretnének a dobogótól messzire kerülni, viszont akkor nyerniük kell hétvégén. A papírforma egyelőre a Sarkad győzelmére enged következtetni.

Sarkadkeresztúr – Lőkösháza
Jv.:
Pécs Zoltán
szombat, 15:00

Zsinórban három mérkőzésen kapott ki a Sarkadkeresztúr, ráadásul csak egy gólt szerzett ezeken a meccseken a csapat. Ellenfelük a címvédő Lőkösháza lesz, akik most a negyedik helyen állnak, de közel vannak a dobogóhoz. Több botlás nem fér már bele a vendégek részéről, azonban idegenben nem megy a Lőkösházának, ezen változtatniuk kell.

Újkígyós – Békés
Jv.:
Petrovszki György
szombat, 15:00

Két nagyon jól szereplő csapat találkozik Újkígyóson, ez a jó forma pedig a hazaiaktól igazán meglepő. A Békés múlt héten rangadót veszített, újabb hiba nem fér bele, ha a dobogón szeretnének maradni, de Újkígyóson nem lesz könnyű dolguk, hiszen biztosan lelkesek lesznek a vendéglátók, akik szintén a győzelemre gyúrnak.

Atletico Békéscsaba – Kunágota
Jv.:
Mihálik Pál
szombat, 15:00

Szerdán győzelemmel abszolválta egyik elmaradt meccsét az Atletico, ami lökést adhat az újonc csapatnak. Ellenfelük az utóbbi hetekben jól szereplő Kunágota lesz, akik nagy gödörből lábaltak ki, ám mivel nem akarnak a gödörbe visszakerülni, így ezen a mérkőzésen is győzelemre játszanak. Ki-ki összecsapáson nüanszok dönthetnek majd.

Csanádapáca – Battonya
Jv.:
Benyovszki Zoltán
szombat, 15:00

Már szinte egy megnyert mérkőzést veszített el a Csanádapáca múlt hétvégén, de ezen gyorsan túl kell tenniük magukat, hiszen következő ellenfelük a Battonya lesz, akik idén jól teljesítenek, és a hatodik helyen állnak. A kieső helyen álló Csanádapáca számára csak a pontszerzés jelenthetne előrelépést a tabellán, de a vendégek ellen nem lesz egyszerű dolguk. A dobozi teljesítménynél többre lesz szükség.

Kép: newjsag.hu

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × öt =