Körösladányi MSK

Csabacsűdi és orosházi rangadóval folytatódik a harmadik vonal

Északon Csabacsűdön rendeznek rangadót hétvégén, ahol a listavezető és eddig hibátlan Mezőberény vendégszerepel majd, míg délen a száz százalékos Orosháza látja vendégül a jól menetelő Magyarbánhegyesi FC-t. Lesznek tehát izgalmas a harmadik vonalban is. Íme a kínálat:

 

Megye III. „észak”

Csabacsűd – Mezőberény
Jv.:
Krisán János
vasárnap, 15:00

A listavezető Mezőberény eddig hibátlan a bajnokságban, a Csabacsűd pedig egyszer botlott eddig, a két csapat között tehát minimális a különbség. Most idegenben a berényiekre nehéz meccs vár, hiszen a Csabacsűd hazai környezetben kemény ellenfél. Ki-ki találkozón nüanszok dönthetnek a három pont sorsáról.

Kétegyháza – Kétsoprony
Jv.:
Sándor Imre
vasárnap, 15:00

Fej-fej mellett halad a két gárda, mindkét oldalon tizenkét-tizenkét pont szerepel a csapatok neve mellett. Az eddigi két kétegyházi botlás talán némi meglepetésre ad okot, hiszen a csapatot a dobogóra lehetett várni, azonban jelenleg csak az ötödik helyen állnak. Hétvégén egy hazai sikerrel közelebb kerülhetnének a harmadik pozícióhoz.

Kötegyán – Telekgerendás
Jv.:
Fűri Imre
vasárnap, 15:00

A tabella végén áll a két csapat, nulla-nulla ponttal. A rúgott gólok terén sem lehet öröm egyik félnél sem, vasárnap viszont ezen a találkozón valamelyik klubnál megtörhet a jég. A döntetlen lenne a legrosszabb eredmény.

További program:

Mezőmegyer – Kamut
Jv.:
Fekete Zoltán
vasárnap, 15:00

Köröstarcsa – Gerla
Jv.:
Kis Pál
vasárnap, 15:00

Mezőgyán – Zsadány
Jv.:
Szűcs Zsolt
vasárnap, 15:00


Megye III. „dél”

Medgyesbodzás – Tótkomlós II.
Jv.:
Pap László
vasárnap, 15:00

Kilenc pontot szerzett eddig mindkét csapat, ám hétvégén talán a vendégek bizakodhatnak jobban. Múlt héten a Tótkomlós nagyon megszorította az OMTK ULE-t, csak egy góllal győzött egyik újonc a másik fölött. Ha újra ezt az arcát mutatja a Tótkomlós, akkor idegenben is lehet esélyük.

OMTK-ULE – Magyarbánhegyesi FC
Jv.:
Pájer Tamás
vasárnap, 15:00

Az OMTK hibátlan a bajnokságban, de a Magyarbánhegyesi FC sem szerepel rosszul, így igazi rangadó lehet majd Orosházán. Az újonc hazaiak ráadásul múlt héten nagyon megizzadtak, most hétvégén sem lesz könnyebb dolguk.

Kaszaper – Békéssámson
Jv.:
Gyuga Zsolt
vasárnap, 15:00

A Békéssámson szerezte a legkevesebb gólt ebben a csoportban, a csapat pedig minden meccsét elveszítette, így az utolsó helyen állnak. A Kaszapernek sem jött ki eddig mindig a lépés, de hétvégén hazai pályán nekik állhat a zászló.

További program:

Magyarbánhegyesi TC – Gerendás
Jv.:
Rakonczás Zsolt
vasárnap, 15:00

Kevermes – Végegyháza
Jv.:
Czirbuly Mátyás
vasárnap, 15:00

Nagyszénás – Pusztaföldvár
Jv.:
Steigler Ádám
vasárnap, 15:00

Dombegyház – Gádoros
Jv.:
Kundla Attila
vasárnap, 15:00

Kép: newjsag.hu

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

17 − hét =