Körösladányi MSK

Győzelemmel kell a rangadókkal tűzdelt hajrába fordulnunk

Vasárnap hazai pályán fogadjuk a Mezőkovácsháza csapatát, akik ellen csak a győzelem lesz elfogadható, hiszen a mérkőzés után négy rangadóval fejezzük be az őszi idényt. Sajnos az előző két meccsünk nem úgy sikerült, ahogy azt szerettük volna, éppen ezért lesz fokozottan fontos a hétvégi összecsapás.

 

Csapatunk sorsolása úgy alakult, hogy az őszi – illetve majd a tavaszi – hajrában komoly rangadókkal fejezzük be az évet. Játszunk a Szeghalommal, a Kondorossal, a Füzesgyarmattal és a Rákóczi Vasassal is, a hétvégi Mezőkovácsháza elleni meccset követően. Éppen ezért fontos, hogy négy elveszített pont után most hétvégén ne hibázzunk, hiszen az utolsó hetekben minden meccsünk háromesélyes lesz, amikben benne lesz a pontvesztés.

A Mezőkovácsháza jól kezdte az évet, de az első megnyert meccsük után zsinórban szenvedték a vereségeket, még egy 15-0-s botlása is volt a csapatnak. Ellenfelünk csak hat gólt szerzett eddig, ám ettől függetlenül nem mehetünk egyáltalán biztosra. Tavasszal a két csapat összecsapásán nagy arányban nyertünk, most egy kisebb siker is hasonló örömet jelentene.

A két csapat egymás elleni mérlege egyébként érdekes, hiszen tíz találkozóból egyetlen egyszer született mezőkovácsházi győzelem és döntetlen, nyolc alkalommal pedig csapatunk nyert. A gólok terén is pozitív mérleget mutat ez a párosítás, hiszen az elmúlt tíz találkozón átlagos öt gól született meccsenként. Csapatunk számára tehát jó lenne az elmúlt évek eredményeit megtartani, ezért mindent meg kell tennünk, egy siker pedig sok pluszt jelentene a bajnoki hajrára.

2016. október 16., 15:00
Körösladány MSK – Mezőkovácsházi TE

Jv.: Modes Ottó Péter (Farkas Csaba, Zacsok Imre)

Előző mérkőzések:
Körösladány – Mezőkovácsháza 6-0 (2016)
Mezőkovácsháza – Körösladány 3-2 (2015)
Körösladány – Mezőkovácsháza 1-1 (2015)
Mezőkovácsháza – Körösladány 0-2 (2014)
Körösladány – Mezőkovácsháza 3-1 (2013)
Mezőkovácsháza – Körösladány 1-4 (2012)
Mezőkovácsháza – Körösladány 1-6 (2012)
Körösladány – Mezőkovácsháza 4-0 (2011)
Mezőkovácsháza – Körösladány 2-6 (2008)
Körösladány – Mezőkovácsháza 5-4 (2007)

A 8. forduló párosításai:

szombat, 15:00: Szarvas – Vésztő, Kondoros – Jamina, Mezőhegyes – Dévaványa, Szabadkígyós – Szeghalom, Tótkomlós – Rákóczi Vasas

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 + 20 =