Körösladányi MSK

Döntetlen a sereghajtó békésiek ellen

Nem sikerült győznünk az utolsó helyen álló Békés ellen. Döntetlenre hoztuk ki a meccset úgy, hogy elég korán vezetést szereztünk, majd a végén nekünk kellett egyenlíteni a pontszerzésért.

 

Jól indult a Békés elleni serdülő mérkőzésünk szombat délelőtt, hiszen már a második percben megszereztük a vezetést, Katona R. volt az első találatunk szerzője. Ezután a 27. percben visszajött a meccsbe a Békés, ugyanis egyenlítettek. A fordulást követően a vezetést is megszerezték a hazaiak, így a mérkőzés utolsó harmadában nekünk kellett az eredmény után szaladni. A 70. percben aztán Szántó Cs. révén egyenlítettünk, újabb gólt ezután már nem szereztünk, így meg kell elégednünk az egy ponttal.

Békési FC (U16) – Körösladány MSK (U16) 2 – 2 (1 – 1)
Gólszerzők:
Kovács Z. a 27., az 57. ill. Katona R. a 2. és Szántó Cs. a 70. percben.

Békési FC (U16): Egeresi G. — Horváth S., Papp R. (Rigler A. a 85’), Kántor I., Nagy Á. (Nánási B. a 71’), Korcsok D., Surman Cs. (Mohácsi L. a 78’), Szabó A., Szigeti L. (Fekete M. a 67’), Kovács Z., Nagy M. (Fehér Á. a 78’)

Körösladány MSK (U16): Kardos L. (Faragó R. a 62’) — Almási B. (Köleséri N. a 30’), Almási M., Mező D., Szántó Cs., Katona R. (Talpalló Á. az 59’), Egeresi L., Kanalas Gy. (Boros Zs. a 67’), Szabó L. (Szántó D. az 56’), Tasi R., Kántor D.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

6 + 19 =