Körösladányi MSK

Komoly párharcok lesznek hétvégén a Megye III-ban

Október végére maradtak a pikáns mérkőzések a Megye III-as bajnokságban. Csak némi ízelítőként északon a listavezető Köröstarcsa fogadja a második Kétegyházát, a harmadik Kardos-Örménykút vendégeskedik majd a negyedik Csabacsűd otthonában, délen pedig összecsap a két magyarbánhegyesi klub, Nagyszénáson pedig a dobogós Kevermes vendégeskedik.

 

Megye III. „észak”

Köröstarcsa – Kétegyháza
Jv.:
Mihálik Pál
szombat, 14:30

Az élen álló Köröstarcsa csak egyetlen ponttal vezet a Kétegyháza előtt, éppen ezért roppant fontos találkozó lesz ez a hazaiak szempontjából. Azt azért meg kell jegyezni, hogy a Kétegyháza egy mérkőzéssel többet játszott, mint ellenfele, így egy előzés esetén sem lenne garantált az első hely. A hazai pálya előnyét ki kell használnia a hazaiaknak, hiszen egy sikerrel nagy lépést tennének az őszi első hely felé.

Csabacsűd – Kardos-Örménykút
Jv.:
Zahorán János
vasárnap, 13:30

A Csabacsűd jelenleg a negyedik helyen áll, míg ellenfele a dobogó legalsó fokát birtokolja, pedig a csapat sokáig a tabellát is vezette. Nagyon fontos három pont forog kockán hétvégén, hiszen a győztes előrébb is léphet a tabellán a párosításoknak köszönhetően.

További program:

Mezőgyán – Kamut
Jv.:
Gebei József
szombat, 14:30

Kötegyán – Kétsoprony
Jv.:
Szatai Ádám
szombat, 14:30

Zsadány – Mezőberény
Jv.:
Bozó Norbert
szombat, 14:30

Mezőmegyer – Gerla
Jv.:
Czirbuly Mátyás
hétfő, 13:30


Megye III. „dél”

OMTK-ULE – Végegyháza
Jv.:
Nagy Zoltán
szombat, 14:30

Két hét pihenő után talán most hétvégén már pályára lép az OMTK-ULE. A csapatnak zsinórban két mérkőzése maradt el, így igazán kipihenten várhatják ezt a találkozót, amin egyébként hazai pályán nagy esélyük lesz a győzelemre.

Nagyszénás – Kevermes
Jv.:
Szűcs Zsolt
szombat, 14:30

A listavezető nagyszénásiak látják vendégül a harmadik Kevermest, ebből a párharcból pedig igazán pikáns találkozó születhet. A paprikás hangulat sem lesz kizárva, minimális különbség lehet a csapatok között.

Magyarbánhegyesi TC – Magyarbánhegyesi FC
Jv.:
Juhász Lajos
vasárnap, 13:30

Mindkét csapat hazai pályán lesz, mégis vendégként lép pályára a magyarbánhegyesi csapatok közül az „FC”. A két gárda között kettő pont a különbség, így nem elég, hogy önmagában is pikáns lesz ez a találkozó, még komoly tétje is lesz a csatának. Nézőcsalogató összecsapás várható Magyarbánhegyesen.

További program:

Kaszaper – Gádoros
Jv.:
György Sándor
szombat, 14:30

Dombegyház – Gerendás
Jv.:
Láza András
szombat, 14:30

Medgyesbodzás – Pusztaföldvár
Jv.:
Rubás Zoltán
szombat, 14:30

Tótkomlós II. – Békéssámson
Jv.:
Steigler Ádám
szombat, 14:30

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × öt =