Körösladányi MSK

U16: vezettünk, de a végén be kellett érnünk az egy ponttal

Szombaton hazai pályán vendégként lépett pályára serdülő együttesünk. Ennek oka, hogy ugyan a szeghalmiak voltak a pályaválasztók, a mérkőzést mégis hazai környezetben rendezhettük meg. A találkozón egy-egyes döntetlen született.

 

A Szeghalom ellen győzelmi esélyekkel lépett pályára serdülő csapatunk, ennek függvényében jól is kezdtük a találkozót, a 27. percben Almási M. megszerezte számunkra a vezetést. A folytatásban nem akart jönni az újabb gólunk, ami talán a mérkőzést is eldöntötte volna, így a 71. minutumban László L. góljával kiegyenlített a Szeghalom, ami a mérkőzés végeredményét is jelentette.

Szeghalmi FC (U16) – Körösladány MSK (U16) 1 – 1 (0 – 1)
Gólszerzők:
László L. a 71. ill. Almási M. a 27. percben.
Sárga lap: Egeresi L. (Körösladány) a 87. percben.

Szegalmi FC: Fazekas A. — Bihari M. (Forrás M. a 46’), Réti J., Szirmai D., Balogh Á., Petri M. (Barna G. a 46’), Czebe T., Czigla F. (Csikós L. a 71’), Karim L., László L., Hajdu Zs. (Deák L. a 75’)

Körösladány MSK: Faragó R. (Kardos L. az 56’) — Almási B. (Talpalló Á. a 16’), Almási M., Mező D., Szántó Cs., Katona R., Egeresi L., Kanalas Gy. (Szántó D. a 67’), Szabó L. (Boros Zs. a 63’), Köleséri N., Kántor D.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tíz + tizenhárom =