Körösladányi MSK

U19: nem várt vereség a Berényi Gyermek FC ellen

Gólokat ajándékozva ellenfelünknek hamar hátrányba kerültünk, azonban a második félidő elején felállt csapatunk, és három-háromra korrigáltuk az állást. Utána viszont, mintha valamit elvágtak volna, négy gólt kaptunk és végül sima vereségbe szaladtunk bele.

 

Már a 9. percben előnybe került vendégünk, hiszen egy büntetőt értékesítettek, ami után a 25. percben egy védelmi megingást ismét kihasználtak, és már null-kettő volt az állás. Csapatunk nagyon kedvtelenül futballozott, azonban a 34. percben egy hosszú ívelést László A. ziccerben a vendég kapuba emelt, így visszajöttünk a meccsbe. A szünet előtt aztán újabb gólt kaptunk, így a félidőben kétgólos előnye volt vendégeinknek.

A fordulást követően aztán összekaptuk magunkat, és nagyon jól kezdve a játékrészt három perc alatt Szalazsán és László A. góljaival egálra hoztuk a mérkőzést. Ekkor a győzelmi esélyeink is visszajöttek, azonban érthetetlen módon a folytatásban négyszer is mattolták a védelmünket a vendégek, így a találkozó végére hét-hármas mezőberényi győzelem született.

Csapatunk a következő hétközi fordulóban a Dévaványa csapatát fogadja.

Körösladány MSK (U19) – Berényi Gyermek FC (U19) 3 – 7 (1 – 3)
Gólszerzők:
László A. a 34., az 53., Szalazsán A. az 50. ill. Fábián V. a 9., a 25., Olej T. a 43., Balogh Á. az 55., Hudák G. a 60., Weigert N. a 66. és a 79. percben.
Sárga lap: Szántó Cs. a 8. és Tasi R. (mindkettő Körösladány) a 74. percben.

Körösladány MSK (U19): Vass K. — Bakró Z. (Almási B. a 78’), Kántor M., Szalazsán A., Tasi R., Kántor L. (Pekker L. a 78’), László A., Balogh R. (Mező D. a 63’), Szántó Cs., Almási M. (Kanalas Gy. a 69’), Papp M.

Berényi Gyermek FC (U19): Rau Zs. (Pál I. a 79’) — Durkó L. (Pázsit A. a 69’), Hoffmann B., Olej T., Somvári Z., Fábián V., Balogh G., Weigert N., Fazekas M., Hudák G., Balogh Á. (Székely Zs. a 60’)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × négy =