Körösladányi MSK

Nagyító alatt a Megye I. és II. hétvégi mérkőzései

Szinte minden párharcban egyforma képességű csapatok csapnak össze a Megye I-ben, így az utolsó forduló izgalmas lehet a legmagasabb megyei osztályban. A Megye II-ben a Békésszentandrás idegenben küzd meg, míg a Csanádapáca hazai pályán fontos pontokat szerezhet. A Kunágotának pedig Battonyán kellene megtörnie a rossz szériáját.

 

Megye I.

Mezőkovácsháza – Vésztő
Jv.:
Benyovszki Zoltán
szombat, 13:30

Mindkét csapat gyengén szerepel ősszel, igazából itt is, ott is a téli szünetet várják már a felek, ami nagyon közel van. A Vésztő csapatát hátráltatja két eltiltás ezen a hétvégén, ez pedig előny lehet a Mezőkovácsháza számára. Tipikusan az a találkozó lesz ez, ahol a döntetlennel egyik csapat sem ér túl sokat.

Mezőhegyes – Kondoros
Jv.:
Juhász Lajos
szombat, 13:30

A Mezőhegyes pozitív meglepetés ebben a szezonban, a Kondoros pedig a bajnoki címre törne ebben a kiírásban. A hazaiak a dobogóhoz szeretnének közelebb kerülni, míg a vendégek a Füzesgyarmatot szeretnék pontban beérni. Szoros találkozón bármi megtörténhet, a Kondorosnak egyáltalán nem lesz könnyű dolga.

Dévaványa – Szeghalom
Jv.:
Telek András
vasárnap, 12:00

A vasárnap déli találkozón kisebb rangadó lehet a két együttes között. Az eredmények és a játékoskeret alapján a Szeghalom erősebb papíron, de a Dévaványa képes lehet ezen a találkozón a meglepetésre kellő akarattal.

Tótkomlós – Jamina
Jv.:
Bálint Zoltán
vasárnap, 13:30

Idén a Jamina sem szerzett sok pontot, a Tótkomlós pedig ősszel is „szenved”, csakúgy, mint tavasszal. A két csapat számára ez a meccs jó lehetőség lesz a javításra, a három pont megszerzésére bármelyik félnek meg lesz az esélye.

Kiemelt mérkőzések, melyeket ITT elemeztünk:

Szarvas – Füzesgyarmat
Jv.:
Arad megye
szombat, 13:30

Körösladány – Rákóczi Vasas
Jv.:
Jász-Nagykun-Szolnok megye
szombat, 14:00


Megye II.

Csanádapáca – Atletico Békéscsaba
Jv.:
Fekete Zoltán
szombat, 13:30

Még az ág is húzza az újonc Atletico Békéscsabát, múlt héten két játékosukat is kiállították, akik hétvégén biztosan nem segíthetik a csapatot, pedig rájuk férne a segítség, mert régen szereztek már pontot. A Csanádapáca hazai környezetben nagy lehetőség előtt áll, hiszen ha a több sebből vérző Atleticot legyőzik, akkor kellő távolságra kerülnek a kieső helyektől.

Okány – Békésszentandrás
Jv.:
Csatári Tibor
szombat, 13:30

Az okányiak hazai pályán nagyon jól szerepelnek, részükről egy bravúr nagy meglepetés lenne, hiszen a Békésszentandrás jelenleg a második helyen áll, és papíron a vendégek lesznek az esélyesebbek. Egy esetleges hazai pontszerzés a Békésnek jönne nagyon jól.

Csorvás – Újkígyós
Jv.:
Görgényi András
szombat, 13:30

Két szeszélyes csapatról beszélünk, hiszen pozitív és negatív meglepetéseket is okoztak már ezek a csapatok. Mindenképpen szoros mérkőzés lehet ebből a párharcból, nüanszok fognak dönteni.

Békéscsabai MÁV – Sarkad
Jv.:
Szűcs Zsolt
szombat, 13:30

Hullámzóan szerepel a Sarkad csapata, ennek köszönhetően a hatodik helyen áll a klub. Soros ellenfelük a sereghajtó MÁV együttese lesz, akik még idén nem nyertek mérkőzést. Minden rossz széria megszakad egyszer, a vendégek csak remélni tudják, hogy nem éppen hétvégén történik ez meg.

Battonya – Kunágota
Jv.:
Hanyecz Bence
szombat, 13:30

A Battonya nagyon jól szerepel ősszel, a csapat őrzi a negyedik helyét, ahonnan előre már idén nem igen tudnak lépni. A Kunágota egy gyenge szereplésből lábalt ki a szezon közepén, most pedig újra visszaestek a gödörbe, zsinórban négy mérkőzést veszítettek el, és már a tizennegyedik helyig csúsztak vissza. Nehéz lesz ezt a rossz sorozatot éppen a Battonya otthonában megszakítani…

Doboz – Gyomaendrőd
Jv.:
Szelezsán György
szombat, 13:30

A Gyomaendrőd hazai pályán a Békést is megszorongatta, ennek ellenére a gárdának idegenben továbbra sem megy. A Doboz jelenleg egy ponttal áll soron következő ellenfele előtt, izgalmas csata alakulhat ki ebből a párharcból, értékes három pont forog majd kockán.

Bucsa – Sarkadkeresztúr
Jv.:
Barta Tibor
vasárnap, 13:30

Az edzőváltás után ugyan veretlen a Sarkadkeresztúr, de a csapatnak a legutóbbi két meccse ikszre sikerült. Most a Bucsa otthonában bizonyíthatnak, ahol egyáltalán nem lesz könnyű dolguk, hiszen Bucsán többen elvéreztek már.

Kiemelt mérkőzés, melyet ITT elemeztünk:

Békés – Lőkösháza
Jv.:
Sechna Gábor
szombat, 13:30

Kép: mezokovacshazite.gportal.hu

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 + 3 =