Körösladányi MSK

A listavezető otthonában szenvedett vereséget serdülő csapatunk

Az éllovas Berényi Gyermek FC ’A’ csapatának otthonában lépett pályára U16-os csapatunk pénteken, ahol nyolc-egyes vereséget szenvedtünk. A találkozón a papírforma eredmény született.

 

Ellenfelünk nagyon bekezdett a mérkőzésen, hiszen bő tíz perc alatt háromgólos előnyre tettek szert, ami meg is fogta csapatunkat. A negyedik berényi gól után sikerült szépítenünk, majd az öt-egyes félidőt nyolc-egyes végeredmény követte. Ezzel az eredménnyel a Berényi Gyermek FC továbbra is hibátlanul vezeti a tabellát.

Berényi Gyermek FC ’A’ (U16) – Körösladány MSK (U16) 8 – 1 (5 – 1)
Gólszerzők:
Fekete J. a 3., Fekete R. a 8., a 45., a 81., Vincze D. a 9., Burai M. a 23., a 65., Piroska J. a 46. ill. Kanalas Gy. a 30. percben.
Sárga lap: Burai M. a 68. ill. Faragó R. a 63. és Tasi R. a 69. percben.
Kiállítva: Csák Z. (Berényi Gyermek FC ’A’) a 75. percben.

Berényi Gyermek FC ’A’ (U16): Csák Z. — Eged N., Fekete J. (Rónai R. a 46’), Fekete R., Balog N. (Horváth P. a 46’), Burai M., Kovács Gy., Mezei P. (Kokavecz L. a 60’), Vincze D. (Pangert A. a 71’), Szalkai M., Olej B. (Piroska J. a 46’)

Körösladány MSK (U16): Faragó R. — Tasi R., Almási M., Mező D., Szántó Cs., Katona R. (Boros Zs. a 82’), Egeresi L., Kanalas Gy. (Szántó D. a 70’), Szabó L. (Talpalló Á. az 54’), Köleséri N. (Almási B. a 78’), Kántor D.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 5 =