Körösladányi MSK

Győzelemmel zárta a bajnokságot a serdülő

Remek sikerrel zárta az őszi idényt serdülő csapatunk, hiszen a legfiatalabb korosztály a Sárréti Gyöngyhalász, azaz a Füzesgyarmat együttesét győzte le magabiztosan hazai környezetben.

 

Nagyon jól kezdett serdülő együttesünk, hiszen Almási M. már a negyedik percben megszerezte számunkra az előnyt. Ezután Mező D. révén kettő-nullra módosult az állás a huszadik percben, majd bő kilenc perccel később Kanalas Gy. is beköszönt a vendégeknek. A három-nullás félidőt követően a második játékrészt ismét góllal nyitottuk, Mező D. volt újból eredményes, ekkor viszont gyorsan jött a füzesgyarmatiak szépítő találata. A végeredmény azonban csak a 79. percben állt be, ekkor Mező D. harmadik gólját is megszerezve (nem csak a mérkőzésen hanem a bajnokságban is), beállította az öt-egyes végeredményt.

Együttesünk győzelemmel zárta tehát a bajnokságot, a fiatalok kilenc pontot szereztek ősszel a bajnokságban.

Körösladány MSK (U16) – Sárréti Gyöngyhalász GYSE (U16) 5 – 1 (3 – 0)
Gólszerzők:
Almási M. a 4., Mező D. a 20., az 50., a 79., Kanalas Gy. a 29. ill. Palotai S. az 51. percben.

A mérkőzés képgalériája ide kattintva megtekinthető!

Körösladány MSK (U16): Kardos L. (Faragó R. az 53’) —Tasi R., Almási M. (Talpalló Á. a 75’), Mező D., Szántó Cs., Katona R., Egeresi L., Katona Gy. (Szántó D. a 67’), Szabó L. (Almási B. az 53’), Köleséri N. (Boros Zs. a 77’), Kántor D.

Sárréti Gyöngyhalász GYSE (U16): Tóth I. — Vad Z., Mogyorósi I., Kiss B., Dobrotka Zs., Vadász A., Bereczki R. (Vadász I. a 46’), Farkas B., Palotai S., Bereczki L. (Szilágyi J. a 72’), Jakucs Z.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

7 + tizennyolc =