Körösladányi MSK

U19 – Fontos győzelem a Gádoros ellen

Szombat délután Gádoroson pótolt egy, még a negyedik fordulóból elmaradt mérkőzést ifjúsági csapatunk, ahol magabiztosan, négy-egy arányban sikerült nyernünk. Itt még azonban mindig nincs vége a szezonnak, mert holnap Gyomaendrődön újra pályára lépünk.

 

Ismét sikerült jól kezdenünk a találkozót, hiszen Mező D. már az ötödik percben előnybe juttatta a csapatot. Erre még gyorsan válaszolt a Gádoros csapata, azonban a szünetre újra mi kerültünk előnybe. A 69. percben aztán tíz emberre fogyatkoztak a hazaiak, mi pedig kettőre növeltük az előnyünket, emberelőnyben pedig még egyszer, az utolsó percben is betaláltunk.

Vasárnap Gyomaendrődön kell bizonyítanunk!

Gádoros SE (U19) – Körösladány MSK (U19) 1 – 4 (1 – 2)
Gólszerzők:
Barta J. a 12. ill. Mező D. az 5., Pekker L. a 36., Kántor L. a 68. és a 90. percben.
Sárga lap: Gyetyinás J. a 35., Györgyi Z. a 85. ill. Almási M. a 60., Kántor M. a 62., Mező D. a 75. és Almási B. a 82. percben.
Kiállítva: Páli B. (Gádoros) a 67. percben.

Gádoros SE (U19): Gyetyinás J. — Vági J., Kun-Szabó E., Csányi L., Kovács T. (Petrovics E. a 46’), Barta J., Szokolai Zs., Páli B., Györgyi Z., Ordó S., Téren D.

Körösladány MSK (U19): Vass K. — Balogh R., Kántor L., Papp M., Pekker L., Kántor M., Szalazsán A., Mező D., Szántó Cs., Kanalas Gy. (Almási B. az 56’), Almási M.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

6 − 5 =