Körösladányi MSK

U19: újabb győzelem, jövő héten már a dobogót célozhatjuk meg

Szombat után vasárnap is nyerni tudott ifjúsági csapatunk, a Gyomaendrődöt győztük le idegenben. Újabb sikerünkkel már az ötödik helyen vagyunk, de még a bajnokság mindig nem ért számunkra véget. Jövő héten a Kondorossal játszunk rangadót, újra idegenben.

 

Szoros és nehéz mérkőzésre számítottunk a Gyomaendrőd ellen, ez azonban nem lett így. Csapatunk a gádorosi sikerét megismételve, ismét négy-egy arányban nyert idegenben. A mérkőzésen Kormány L. mesterhármassal segítette a csapatot a sikerhez, de Szalazsán A. is eredményes volt szabadrúgásból. Már a szünetben három-egyes előnyünk volt, amit nem is adtunk ki a kezünkből, ennek köszönhetően már az ötödik helyen állunk. Mivel egy hét múlva Kondoroson is pótolunk egy mérkőzést, így akár a dobogóra is odaérhetünk az ősz végére.

Gyomaendrődi FC (U19) – Körösladány MSK (U19) 1 – 4 (1 – 3)
Gólszerzők:
Kormány L. (3), Szalazsán A.
Sárga lap: Putnoki T. a 24., Mile D. a 68. ill. Kántor L. a 77. és Balogh R. a 88. percben.

Gyomaendrődi FC (U19): Dudics Gy. — Szilágyi B., Mile D., Miklavicz Á., Cseh R., Hunya K., Nagy B., Bukva Sz., Dávid V., Kovács Z., Putnoki T.; Pályára lépett még: Neibort T., Paróczai G., Dógi P., Gunda D., Valach V.

Körösladány MSK (U19): Vass K. — Balogh R., Kántor L., Papp M., Pekker L., Kántor M., Szalazsán A., Mező D., Szántó Cs., Kanalas Gy., Kormány L.; Pályára lépett még: Almási B.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 4 =