Körösladányi MSK

U19: Háromszor vezettünk, háromszor egyenlített a Kondoros

Igazi rangadót játszottunk a Kondoros otthonában december első hétvégéjén. Csapatunk háromszor is vezetett a mérkőzés során, viszont ellenfelünk mindháromszor visszajött a meccsbe. Az utolsó, egy pontot érő találatot a 85. percben szerezték.

 

Utolsó pótolt mérkőzésünket játszottuk Kondoroson, és amit már a mérkőzés előtt tudni lehetett, hogy nagy rangadót játszunk majd. Ez nem is lett másképp, a két csapat küzdelme szombaton hat gólt is hozott, egyenlő arányban. Huszonöt percet vártunk az első eredményes támadásunkra, ekkor Kántor L. szerezte meg számunkra a vezetést, ami egészen öt percig tartott, mert a 30. minutumban egyenlített a hazai csapat.

A folytatást illetően a lehető legjobbkor, a 45. percben újra vezetést szereztünk, ekkor már Kormány L. volt eredményes, így pedig a szünetre előnnyel vonulhattunk. Sajnos a második félidőt nem sikerült úgy kezdenünk, ahogy azt kellett volna, mert alig telt el hat perc, Laurinyecz M. révén újra egálra hozta a meccset a Kondoros. Ez azonban nem törte meg csapatunkat, sőt, az 59. percben Kormány újabb gólt szerzett. Ez már úgy tűnt, hogy kitart a mérkőzés végéig, ám nem így lett, a lefújás előtt újra egyenlített a KOTE, így pedig egy pontot mentett a csapat.

Kondorosi TE (U19) – Körösladány MSK (U19) 3 – 3 (1 – 2)
Gólszerzők:
Varga E. a 30., Laurinyecz M. az 51., a 85. ill. Kántor L. a 25., Kormány L. a 45. és az 59. percben.
Sárga lap: Bákai B. a 49., Paluska P. az 56. ill. Szántó Cs. az 50. percben.

Kondorosi TE (U19): Magony G. (Galát Á. a 64’) — Skorka M. (Szigeti M. a 66’), Paluska P., Laurinyecz M., Bákai B., Márk Á., Takács M., Varga E. (Menárik I. az 58’), Nagy I., Szebegyinszki B., Rafaj P.

Körösladány MSK (U19): Vass K. — Balogh R., Kántor L., Papp M., Pekker L. (Almási B. a 87’), Kántor M., Komódi B., Mező D. (Kanalas Gy. a 86’), Szántó Cs., Tasi R., Kormány L.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × öt =