Körösladányi MSK

Zima Dániel: nagyon jó őszt zárt fiatal csapatunk

Nevető harmadikként került fel a dobogóra a szarvasi csapat, akik ősszel fiatalításon estek át. A gárda végül a bajnokságot egy nagy bravúrral zárta, ami éppen elég volt ahhoz, hogy bronzérmes pozícióból várják a tavaszi folytatás. A csapat őszét Zima Dániel értékelte honlapunknak.

 

– A nyári felkészülése nagyon jól sikerült a csapatnak, ez köszönhető volt a nagy létszámú edzéslátogatottságnak is. Emiatt bizakodva vártuk a bajnoki rajtot. Az első fordulókban még hullámzó volt a csapat teljesítménye, ami érthető volt, hiszen nagyon sok fiatal csatlakozott hozzánk az ifjúsági keretből, nekik fel kellett venni a felnőtt ritmust. Ez sikerült is az ifjoncoknak, mert a bajnokság közepén nagyon egymásra talált a csapat, ennek köszönhetően pedig sikerült elérnünk egy hat mérkőzéses veretlenség sorozatot. Szerintem elmondhatom, hogy egy nagyon fiatal csapattal, egy nagyon jó őszt zártunk – értékelte a Szarvas őszét Zima Dániel.

– Az őszi idény után kimondottan elégedettek lehetünk azzal, hogy a fiatalok nagyon könnyen beilleszkedtek a csapatba és hamar felvették a felnőtt ritmust, de mellettük a csapat többi tagja is nagyon sokat dolgozott azért, hogy télen a harmadik helyen pihenjünk. A megszokottnál kevesebb mérkőzést játszottunk most, így is volt viszont amire szívesen emlékszem vissza: az utolsó fordulóban a Füzesgyarmat csapatát fogadtuk nem mindennapi körülmények között. Inkább hasonlított vízilabda meccsre a találkozó, mint futballra, de nagyot küzdöttünk és hátrányból fordítva vertük meg az őszi bajnokot. Reméljük tavasszal onnan folytatjuk majd, ahol most ősszel abbahagytuk. Hajrá Szarvas, csak így tovább – tette hozzá a játékos.

Kép: newjsag.hu

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 + tizenkilenc =