Körösladányi MSK

Mezőhegyes, Csorvás, Sarkad: a legsportszerűbb csapatok ősszel

A Megye I. osztályban a Mezőhegyes csapata lett a legsportszerűbb, míg a második vonalban a Csorvás és a Sarkad végzett az élen holtversenyben. Összeállításunkban a már megszokott módon, a sárga és piros lapokat számoltuk össze, a sárga kártya egy, míg a piros kártya két pontot ért. Ennek alapján ez lett a végeredmény:

 

A Megye I. osztályban toronymagasan nyert a Mezőhegyes, hiszen a csapat egyetlen piros lapot sem kapott, de sárga kártyából is csak tizennégyet zsebeltek be. Ez pedig közel meccsenkénti egy sárga lapot jelent. A képzeletbeli dobogóra még a Tótkomlós és a Rákóczi Vasas fért oda, de a Dévaványát valamint a Kondorost is meg kell említeni, hiszen ez a két csapat sem kapott egyetlen piros lapot sem. A Megye I-es trió mellett a Megye II-es Csanádapáca hozta le még piros nélkül az őszt.

A Megye II-ben holtversenyben végzett az élen a Csorvás és a Sarkad, a harmadik dobogós pedig a Csanádapáca lett. Essen néhány szó a legtöbb lapot bezsebelő együttesekről is: az első osztályban utolsó helyen végzett a Szabadkígyós, míg a Megye II-ben a Doboz lett a sereghajtó, az utolsó előtti pedig a békési őszi bajnokcsapat.

A Megye I-ben 327 sárgát és 33 pirosat osztottak ki a játékvezetők, a Megye II-ben pedig 470 sárgát és 44 pirosat. Ez összesen 797 sárgát és 77 pirosat jelent a két osztályban.

Fair play M1 Fair play M2

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz + tíz =