Körösladányi MSK

Így változott télen a Megye I-es csapatok kerete eddig

Nem sok játékosmozgás volt eddig télen a Megye I-es csapatoknál. Úgy tűnik azonban, hogy csapatunknál van az egyik legnagyobb változás, mint ismert két alapemberünk mellett másokat is „elveszítettünk”, igaz érkezőink is vannak, akikkel gazdagabb lett csapatunk. Érdekesség viszont, hogy Vésztőről és Szabadkígyósról is alacsonyabb osztályba igazoltak a futballisták.

 

Már az előző év végén is voltak konkrét átigazolások, mára viszont a Megye I-ben szép lista alakult ki. A „nagyok” klubváltása mellett több mozgolódás is volt a csapatok körül. Laksteter Jován kondorosi érkezése mellett például Márk Ádám Tibor távozott Nagyszénásra, míg Bálint Balázs abbahagyta a futballt. A szabadkígyósi csapat télen elveszítette fiatal kapusát, Varga Áron visszaigazolt Csorvásra, míg Farkas Viktor a szomszédos Újkígyóson folytatja pályafutását.

Szintén alacsonyabb osztályban folytatja a focit Kun Tamás is, aki Vésztőről tér vissza Újkígyósra, ahol ismerős közegbe kerül majd. Molnár Tibor mellett így ő a második távozója a vésztői klubnak, akik középpályásuk után kapusukat is elveszítették. Vannak viszont érkezők is a Sárréti településen, hiszen Erős Attila újrakezdi a futballt a csapatnál, míg Horváth Dávid a Békéscsabai Labdarúgó Akadémiától érkezik Vésztőre.

Átigazolási napló – Megye I.

Bcs. Jamina – Érkezett: —; Távozott: —
Dévaványa – Érkezett: Kéki Csaba (Körösladány); Távozott: —
Füzesgyarmat – Érkezett: Molnár Tibor (Vésztő); Távozott: —
Kondoros – Érkezett: Laksteter Jován (Körösladány); Távozott: Márk Ádám Tibor (Nagyszénás), Bálint Balázs (abbahagyta)
Körösladány – Érkezett: Budás Gergő (szabadon igazolható), Zsömbörgi Márton (Bcs. MÁV), Balogh Bence (Okány); Távozott: Kéki Csaba (Dévaványa), Laksteter Jován (Kondoros), Novák Roland (?), Kádár László (Vésztő?), László Attila (Szeghalom?)
Mezőhegyes – Érkezett: Rotár Péter (Vésztő); Távozott: Boros Ádám (Méhkerék), Kiss Tibor (abbahagyta)
Mezőkovácsháza – Érkezett: —; Távozott: Kormányos Károly (?), Kormányos Kristóf (?), Berta Balázs (?), Szakál Attila (?), Keller Zoltán (?), Györgyi Tamás (?)
Rákóczi Vasas – Érkezett: —; Távozott: —
Szabadkígyós – Érkezett: —; Távozott: Varga Áron (Csorvás), Farkas Viktor (Újkígyós)
Szarvas – Érkezett: —; Távozott: Medvegy György (Kardos-Örménykút)
Szeghalom – Érkezett: László Attila (Körösladány)?; Távozott: —
Tótkomlós – Érkezett: —; Távozott: —
Vésztő – Érkezett: Erős Attila (újrakezdte), Horváth Dávid (Békéscsabai LA), Kádár László (Körösladány)?; Távozott: Molnár Tibor (Füzesgyarmat), Kun Tamás (Újkígyós)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − 3 =