Körösladányi MSK

Laksteter is távozik, így változik a keretünk

A mai napon Kondoroson szerepel csapatunk a II. Megyei Teremtornán, ám a héten történtek változások a játékoskeretünkben. Meglepetésre egyik alapemberünk távozott télen, viszont Papp Zs. marad Körösladányban, illetve vannak érkezők is.

 

Kéki Csaba után Laksteter Jován is távozási szándékát jelezte a vezetőség felé, támadónk után a Kondoros érdeklődött télen, az üzletet pedig úgy tűnik, hogy nyélbe is ütik a felek. További változás lehet, hogy Kormány Levente Diósgyőrben szerepel próbajátékon, az ő sorsa ezen a hétvégén fog eldőlni, ellenben viszont a kósza hírekkel Papp Zsolt nem áll le a játékkal külföldi munkavállalás miatt, fiatal szélsőnk tavasszal is a csapat rendelkezésére áll majd.

Érkezési oldalon is vannak nevek, hiszen fiatalokkal próbáljuk meg sorainkat feltölteni. Budás Gergő szabadon igazolható volt, de korábban a Békéscsabai Előrében futballozott, ő biztosan érkezik csapatunkhoz. Mellette a fiatal Balogh Bence érkezhet Okányból, illetve a 19 éves Zsömbörgi Márton teheti át a székhelyét Körösladányba, ő a Békéscsabai MÁV csapatától érkezne. Utóbbi két játékossal a megállapodás megtörtént, leigazolásuk a közeljövőben hivatalossá válhat. A három fiatallal mindenképpen jól jár együttesünk.

Az eddigi igazolások mellett további játékosokkal állunk tárgyalásban, hiszen a támadó szekciónk így kissé megfogyatkozott, de télen vélhetően érkezik arra a posztra is erősítés. A téli átigazolásoknál mindenképpen le kell szögezni, hogy csak akkor válnak hivatalossá a transzferek, ha az átigazolási díjak is megfizetésre kerülnek.

Új játékosainknak sok sikert kívánunk Körösladányban, a távozóknak pedig szintén jó idényt új csapatukban!

Játékosmozgás csapatunknál:

Érkezett: Budás Gergő (szabadon igazolható), Balogh Bence (Okány), Zsömbörgi Márton (Békéscsabai MÁV)
Távozott: Kéki Csaba (Dévaványa), Laksteter Jován (Kondoros), Novák Roland (?), Kádár László (?), László Attila (Szeghalom?)


Frissítés: Szombaton eldőlt, hogy Kormány Levente is marad csapatunknál.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét + nyolc =