Körösladányi MSK

Hajrában potyogtak a gólok a Karcag elleni meccsen

Még a mérkőzés elején vezetést szerzett a karcagi csapat, amit a lefújásig meg is őriztek. A hajrában még egyszer büntetőből eredményesek voltak, valamint egy akció gólt is szereztek, amire csak Papp Zs. egy találatával tudtunk válaszolni.

 

Kezdeti ismerkedés után az első lehetőségükből vezetést szereztek a karcagiak. Már a 8. percben sikerült a támadójuknak leshatáron kilépnie, így ziccerbe került, nem is hibázott. (1-0) A folytatásban a próbálkozásainkat megakadályozták a Karcag védői, a másik oldalon pedig egy közeli szabadrúgás landolt a sorfalban. A 16. minutumban Bakos bólinthatott kapura, de ez a lehetőség nem volt elég jó, hiszen védeni tudott a kapus. Ezután Borbélynak még egyszer nagyot kellett védenie, majd a 23. percben gólt értünk el egy sarokrúgás után, de a játékvezető érvénytelenítette a találatot.

Kicsivel később Szarka és Komódi játszott össze remekül, előbbi pedig tizenhétről kapu mellé lőtt. Szinte egyből a lehetőség után szabadrúgást kaptunk jó helyről, középről, de Bakos a sorfalba lőtte a labdát, a lecsorgót pedig Komódi vágta kapu fölé. Az első félidő hajrájában még Balogh is próbálkozott egy lövéssel, majd Bakos lehetőségénél védett nagyot ellenfelünk kapusa.

A második félidőt jól kezdtük, előbb Papp Zs. – Molnár J. – Balogh B. volt a labda útja, utóbbi viszont nem talált kaput, majd Bakos emelése is kapu fölé szállt kicsivel. Az 59. percben újból veszélyeztetett a Karcag is, ám Borbély kapus hatalmasat védett egy sakk-mattnak tűnő helyzetnél. A 64. percben aztán ismét nagy helyzetet hagytunk ki, Papp Zs. Borbély kapustól kapott nagy labdát, amit rosszul vett át, de így is kapura tudott fordulni, lövését a hálóőr bravúrral fogta, majd Kukla ismétlésénél is bravúr kellett neki.

Tíz perccel később eldőlt a találkozó, a Karcag büntetőt kapott, amit értékesítettek is (2-0), majd öt perccel később egy centerezés után ellenfelünk támadója két cselt is csinált, majd a kapunkba helyezett. (3-0) A harmadik karcagi gól után egyből sikerült szépítenünk, Papp Zs. ért el szép találatot, ami viszont csak a kozmetikázásra volt elég. (3-1) A lefújásig ezután már sok esemény nem történt, Papp Zs. és Zsömbörgi M. próbálkozott egy-egy lövéssel, de kaput nem találtak, míg egy karcagi kontra Borbélyban halt el.

Összegzés

Voltak helyzeteink a mérkőzésen, de az első idei produkciónk még nem volt teljesen meggyőző. A helyzetkihasználásunk ma nagyon gyenge volt. Folytatás jövő héten szerdán, a Sarkad ellen. A mérkőzés helyszíne: Gyula.

Karcagi SE – Körösladány MSK 3 – 1 (1 – 0)
Gólszerzőnk:
Papp Zs. a 80. percben.

Körösladány MSK: Borbély Z. – Juhász D., Farkasinszki L., Zsömbörgi M., Kukla Zs. – Papp Zs., Vincze Gy., Szarka Z., Komódi B., Balogh B. – Bakos J.; Játszott még: Kajó A., Kántor M., Fülöp K., Molnár J., Papp M.

Somogyi János — Többet vártam a csapattól, fegyelmezettségben még javulnunk kell.

További mérkőzéseink:

febr. 8. – Sarkad – Körösladány (Gyula)
febr. 11. – Vésztő – Körösladány (Füzesgyarmat)
febr. 18. – ?
febr. 25. – Sarkad – Körösladány (Magyar Kupa)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × három =