Körösladányi MSK

Zsömbörgi Márton: egy célom van, hogy minél többet fejlődjek

Marci személyében roppant fiatal játékossal bővült felnőtt csapatunk kerete, hiszen a játékos idén nyáron tölti be a huszadik életévét. Zsömbörgi Márton főképp a védelmünkben jelenthet majd erősítést, érkezése apropóján pedig beszélgettünk a fiatal futballistával.

 

– Békéscsabai srác révén Békéscsabán kezdtem el focizni még az óvodában, aztán egy kisebb kihagyás után harmadikos koromban kerültem vissza a futball vérkeringésébe, a Békéscsabai UFC-be. Kisebb-nagyobb kihagyásokkal egészen a 2013-as Előrével való összevonásig itt fociztam, fél évet töltöttem az új összevont csapatban, majd először váltottam és a Gyulai Termál FC-be kerültem, ahol szintén csak fél évig maradtam. Ekkor visszatértem Csabára, ahol adódott az alkalom, hogy a Pioneers Futsal csapat utánpótlás majd felnőtt csapatában is lehetőséget kaptam. Későbbiekben sikeresen felvételiztem a Grosics Akadémiára, ami szintén nagyon tetszett, majd miután kiöregedtem az utánpótlásból, visszatértem fél évre a MÁV-ba, majd most télen Körösladányban írtam alá az átigazoló lapom – mesélt igen tartalmas pályafutásáról a fiatal játékos.

A védőt télen csapatunk kereste meg, elmondása szerint nagyon örült a „felkérésnek”, hiszen a gyenge MÁV-os szezon után az ő szavaival élve örül, hogy újra jobb csapatban focizhat, ezért élt a lehetőséggel. A jövőjéről is kérdeztük a játékost, hiszen ilyen fiatalon bőven lehetnek céljai a focistának.

Karcag - Körösladány 3-1

„Nincsenek hosszú távú terveim, nem tudhatom mi lesz a következő fél szezonban vagy szezonban. Egy célom van, hogy minél többet fejlődjek, főleg fizikálisan, és természetesen szeretnék hamar beilleszkedni a csapatba. Emellett az edzéseket minden alkalommal szeretném látogatni a fejlődésem érdekében, stabil tagja akarok lenni ennek a közösségnek, ahol leginkább a védelmet tudnám majd erősíteni, hiszen a védekezés az erősségem” – mondta el terveit Zsömbörgi Marci.

– Szerencsés vagyok, mert ugye több csapatban is futballoztam már fiatal korom ellenére, a csapat nagy részét ismerem, játszottam velük együtt ilyen-olyan módon – tért át a játékos a csapat tagjaira és az egyesületre. Nagyon szimpatikus kis közösség ez, sokat jelent például, hogy saját kisbusszal hordják a csabai játékosokat az edzésre, ami nagyon megkönnyíti a dolgomat. A szurkolókkal még nem volt szerencsém találkozni, de úgy hallottam, elég szép számban szoktak kilátogatni a hazai meccsekre, aminek nagyon örülök, és remélem, hogy sikerül boldoggá tennünk őket és elcsípni a dobogót.

Fiatal játékosunknak mi mást is kívánhatnánk, mint sok sikert csapatunkban, reméljük megtalálja számításait!

Címlap kép: Kovács Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

13 + 3 =