Körösladányi MSK

Sarkad ellen, villanyfényes meccsel folytatódik a felkészülés

Szerda este is pályára lép csapatunk, méghozzá a Megye II-es Sarkad ellen. A mérkőzés érdekessége, hogy két és fél hét múlva éppen a Sarkaddal mérkőzünk majd meg a megyei Magyar Kupa sorozatban. Az összecsapást Gyulán rendezik meg.

 

Múlt hétvégén a Karcaggal nyitottuk meg a felkészülési mérkőzések sorát, ahol három-egyes vereséget szenvedtünk, most szerdán este pedig a Sarkaddal folytatódik a felkészülési program. A Megye II-es ellenfelünknél voltak változások télen, csakúgy mint nálunk, így még ott is formálódó csapat van.

Nálunk a hétvégéhez képest annyi változás lesz, hogy Juhász D. munkahelyi elfoglaltság miatt nem fog játszani, rajta kívül ha minden jól megy csak a sérültjeink fognak hiányozni. Jó hír viszont, hogy a medgyesegyházi teremtornán megsérült Viczián D. a héten már könnyített edzésmunkát végzett.

A szerda esti mérkőzés után szombaton a Vésztő ellen lépünk pályára, majd a Magyar Kupa előtti hétvégére még nincs konkrét ellenfelünk, de minden bizonnyal ott is játszunk majd egy mérkőzést.

2017. február 8., 18:00
Sarkadi Kinizsi LE – Körösladány MSK

Helyszín: Gyula

További mérkőzéseink:

febr. 11. – Vésztő – Körösladány (Füzesgyarmat)
febr. 18. – ?
febr. 25. – Sarkad – Körösladány (Magyar Kupa)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhat − tizenkettő =