Körösladányi MSK

A rutinos Szarka Zoltán is csatlakozott keretünkhöz

A téli átigazolási időszakban utolsó érkezőnk Szarka Zoltán, aki az NBIII-as Méhkerék csapatától teszi át székhelyét Körösladányba. A 33 éves játékos kellő rutinnal érkezik csapatunkhoz, az ilyen tapasztalatokkal rendelkező futballista pedig mindig jól jön egy csapatba.

 

Három fiatal igazolásunk mellett negyedikként Szarka Zoltán érkezik együttesünkhöz, aki a rutint képviselheti a csapatban, hiszen a futballista megjárta a ranglétra minden fokát, legutóbb NBIII-ban szerepelt, de NBI-es futsal csapatban is futballozott már. A 33 éves Szarka Zoltán leginkább a középpályán lesz majd segítségünkre, a játékos már a Karcag elleni felkészülési mérkőzésen is pályára lépett.

Zoli érkezésével úgy tűnik, hogy véglegessé vált csapatunk tavaszi kerete. Érkezési oldalon a következő nevek szerepelnek: Budás Gergő, aki a középpályán és a támadó szekcióban segíthet nekünk, Balogh Bence, aki szintén a középpályán lehet hasznos, Zsömbörgi Márton, ő a védelemben juthat fontos szerephez, míg a legkésőbbi csatlakozó Szarka Zoltán, aki szintén a középpályán játszhat legtöbbet.

Csapatunkból ugye távozott Kéki Csaba és Laksteter Jován, akik szinte minden mérkőzésen a kezdőben kaptak helyet, mellettük pedig Novák Roland már évközben távozott, valamint Kádár László és László Attila is eligazolt.

Szarka Zoltánnak sok sikert kívánunk csapatunkban és természetesen a három korábban leigazolt játékosunk is!

Játékosmozgás csapatunknál:

Érkezett: Budás Gergő (szabadon igazolható), Balogh Bence (Okány), Zsömbörgi Márton (Békéscsabai MÁV), Szarka Zoltán (Méhkerék)
Távozott: Kéki Csaba (Dévaványa), Laksteter Jován (Kondoros), Novák Roland (?), Kádár László (?), László Attila (Szeghalom?)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − tizenegy =