Körösladányi MSK

Nem vár ránk könnyű meccs, akármennyire is annak tűnhet

A tabellára pillantva sokan azt gondolhatnánk, hogy könnyű mérkőzés vár csapatunkra, de ez nem így van. A Dévaványával rendre izgalmas mérkőzéseket játszunk, függetlenül attól, hogy a két csapat hol áll a tabellán. Ez most sem lesz másképp, ráadásul az őszihez képest erősebb kerettel rendelkezik a DSE.

 

Ősszel 4-1 arányban nyertünk hazai pályán soron következő ellenfelünkkel szemben, mégsem mondhatjuk azt, hogy könnyű volt akkor a győzelem. Csak a 77. percben szereztük meg másodjára is a vezetést, így a végéig kellett izgulni a szurkolóknak. A vasárnapi találkozóval kapcsolatban azt mondhatjuk, hogy hasonlóan szoros mérkőzést várunk, már csak azért is, mert múlt héten a Rákóczit is megizzasztotta a Ványa, ellenünk pedig minden bizonnyal kettőzött erővel mennek.

A télen Kéki Csaba éppen tőlünk igazolt haza, míg Ernyes Róbert Szeghalomról tette vissza székhelyét Dévaványára, tőlük hétvégén is sokat várnak majd a „hazaiak”. Nekünk is legfőképp erre a két játékosra kell figyelnünk, de ha tudjuk hozni a Szarvas elleni mérkőzéshez hasonló teljesítményt, esetleg még egy lapáttal rá is tennénk, akkor nem lehetünk bajban.

A mérkőzésen sérülés miatt biztosan nem lép pályára Papp Mihály, akire még néhány hét kihagyás biztosan vár, illetve Komódi Balázs és Balogh Bence sem. A múlt héten eltiltását letöltő Farkasinszki László ellenben már ott lesz a csapatban. A semleges pályán megrendezésre kerülő szomszédvári derbinek a súlyát mindenkinek át kell érezni a pályán, hiszen értékes három pont forog kockán vasárnap!

A mérkőzést élőben tudósítjuk honlapunkon!

2017. március 19., 15:00
Dévaványai SE – Körösladány MSK

Jv.: Hanyecz Bence (Belicza Bence, László István)
Helyszín: Gyomaendrőd

Előző mérkőzések:
Körösladány – Dévaványa 4-1 (2016)
Körösladány – Dévaványa 2-0 (2016)
Dévaványa – Körösladány 2-3 (2015)
Körösladány – Dévaványa 1-3 (2015)
Dévaványa – Körösladány 2-1 (2014)
Körösladány – Dévaványa 1-3 (2012)
Dévaványa – Körösladány 2-1 (2011)

Így szavaztak Önök:

Ön szerint milyen eredményt érünk el a Dévaványa ellen hétvégén?

  • nyerünk (67%, 28 szavazat)
  • döntetlent játszunk (19%, 8 szavazat)
  • kikapunk (14%, 6 szavazat)

Összes szavazat: 42

Loading ... Loading ...

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × öt =