Körösladányi MSK

U19 – Fájó vereség a Gádoros ellen

Vasárnap délelőtt ifjúsági csapatunk is pályára lépett egy hét pihenő után, azonban a Gádoros elleni találkozó nem úgy alakult, ahogy azt szerettük volna: győzelem helyett egy góllal alulmaradtunk.

 

Sajnos már a 11. percben hátrányba került ifjúsági csapatunk, szerencsére ebből még vissza tudtunk jönni. A 16. percben Kántor L. tizenegyesből volt eredményes, így csapatunk egálra hozta az állást, majd Szalazsán A. révén a 33. percben már nálunk volt az előny. A szünetre így sem mentünk előnnyel, mert a lefújás előtt pár perccel egyenlített a vendég gárda. A fordulást követően ismét a Gádoros került előnybe, de a találatukra szinte azonnal, büntetőből válaszoltunk. A mérkőzés így továbbra is nyílt maradt, de újabb találatot már csak a Gádoros szerzett, mellyel mind a három pontot elvitték Körösladányból. A mérkőzés 71. percben még egy páros kiállítás is történt.

Ifi csapatunk számára pénteken folytatódik a bajnokság, a második helyezett Csanádapáca otthonában.

Körösladány MSK – Gádorosi SE 3 – 4 (2 – 2)
Gólszerzők:
Kántor L. a 16., Szalazsán A. a 33., az 59. ill. Györgyi Z. a 11., a 69., Kun Szabó E. a 43. és Ordó S. az 57. percben.
Sárga lap: Kántor L. a 44. ill. Gyetyinás J. a 35., Györgyi Z. az 53., Ordó S. az 57. és Molnár G. a 88. percben.
Kiállítva: Kántor M. a 71. ill. Varga N. a 71. percben.

Körösladány MSK (U19): Vass K. — Szobavári M., Kántor M., Matei P. (Mravik M. a 80’), Kántor L., Szalazsán A., Mező D., Szántó Cs., Almási B. (Becző A. a 67’), Komódi B., Kanalas Gy.

Gádorosi SE (U19): Varga N. — Szokolai Zs., Kocsis M., Ordó S. (Nemes D. a 89’), Györgyi Z., Barta J., Csányi L., Molnár G., Kun Szabó E., Gyetyinás J., Bárány F. (Farkas Zs. a 74’)

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × négy =