Körösladányi MSK

U19 – Korai vezetésünket nem tudtuk megőrizni a lefújásig

A kiemelt csoport egyik legjobb csapatának számító Csanádapáca otthonában léptünk pályára péntek délután. A hidegzuhanyt meg is kapták a hazaiak, három perc játék után már vezettünk, de sajnos mégis pont nélkül maradtunk.

 

A lehető legjobban kezdtük a pénteki csanádapácai mérkőzésünket, hiszen Pekker L. révén már a harmadik percben előnybe kerültünk. Ez vélhetően megfogta kissé a hazaiakat, akik jó játékerőt képviselnek ebben a csoportban, hiszen magasan esélyesek a második hely megszerzésére. Előnyünk nagyon sokáig ki is tartott, ám a bajnokság gólkirály jelöltje, Kasza I. a 78. minutumban kiegyenlítette az állást. Ekkor még legalább azt gondolhattuk volna, hogy az egy pont is valami idegenben, azonban a 83. percben számunkra is jött a hidegzuhany, ellenfelünk öt perc alatt megfordította az állást, ami más a lefújásig nem is változott.

Két nulla pontos mérkőzés után egy hét múlva pénteken, hazai pályán fogadjuk a Kondorost!

Csanádapácai EFC – Körösladány MSK 2 – 1 (0 – 1)
Gólszerzők:
Kasza I. a 78., Bozsó M. a 83. ill. Pekker L. a 3. percben.
Sárga lap: Bajczer B. az 59. ill. Szántó Cs. a 71., Komódi B. a 76. és Szalazsán A. a 82. percben.

Csanádapácai EFC: Bozsó G. — Bereczki D., Juhász P., Bozsó M., Bozó G., Rakonczai M., Kakuszi Z., Szabó M. (Szántó I. az 56’), Kasza I., Szalka R., Bajczer B.

Körösladány MSK: Vass K. — Kanalas Gy., Zsömbörgi M., Balogh R., Kántor L. (Becző A. a 69’), Szalazsán A., Szántó Cs., Komódi B., Pekker L., Kormány L., Almási M.

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 + 13 =