Körösladányi MSK

Továbbra sem tudunk nyerni a Szabadkígyós ellen

Már a 10. percben vezetést szerzett csapatunk Szabadkígyóson, de a szünetre megfordította a meccset a hazai gárda, végül pedig három-egy arányban nyertek. Ezzel tovább tart együttesünk rossz szériája a Szabadkígyós ellen, illetve a harmadik helyről is lecsúsztunk a fordulót követően.

 

A 10. percben máris az első valamirevaló helyzetünket gólra váltottuk, miután Zsömbörgi és Szarka remek összjátéka után Kormányhoz került a labda, aki védőjét megverve középre adta azt, ahol Papp Zs. érkezett, és öt méterről a rövid alsóba lőtte a pöttyöst. (0-1) A találat után Pappnak volt még egy nagy lehetősége, Komódi szabadrúgását fejelte kapura, de a hálóőr bravúrral védett. A szórványos hazai támadásokat védelmünk jól szűrte meg ebben az időszakban, egészen a 23. percig, amikor Cseke a bal szélen szelídített meg egy keresztlabdát, majd befelé vezette azt, az első lövő pozícióból tüzelt is, sajnos a laszti akadálytalanul landolt a hálónkban. (1-1) A gól láthatóan megfogta csapatunkat, ezután a Szabadkígyós többször el is jutott a kapunkig. A szünet előtt pedig a legjobbkor fordították meg az állást, Pozsár G. egy közeli szabadrúgást váltott gólra. (2-1)

A fordulást követően sajnos a hazaiak akarata érvényesült, a nem túl nagy iramú második félidőben ráadásul nagyon sokat állt a játék. A hazai szögletek mindig veszélyt jelentettek, egy ilyenből újra eredményes is volt a Szabadkígyós. A 78. minutumban jártunk már, amikor Cseke kapura tekerte a javukra megítélt sarokrúgást, a hosszú kapufáról jött ki a labda, ami éppen Farkas J. elé került, ő pedig közelről nem hibázott. (3-1) Sajnos a mi szögleteink nem voltak igazán veszélyesek, és a kapu előtt sem nagyon volt komoly helyzetünk.

Összegzés

Az első harminc percben jól játszott csapatunk, ekkor a hazaiak nem is nagyon tudtak fölénk kerekedni. Az egyenlítő találat viszont nagyon megfogott minket, ezt csak tetézte a szünet előtti újabb gól, játékunk szétesett, a második félidőben már nem nagyon volt lehetőségünk újra visszajönni a meccsbe.

Szabadkígyósi SZSC – Körösladány MSK 3 – 1 (2 – 1)
Gólszerzők:
Cseke T. a 23., Pozsár G. a 45., Farkas F. a 78. ill. Papp Zs. a 10. percben.
Sárga lap: Komódi B. a 33. és Zsömbörgi M. (mindkettő Körösladány) a 43. percben.

Szabadkígyósi SZSC: Farkas Zs. — Kardos T., Telek B., Murvai D., Cseke T., Farkas J., Frankó M., Futaki K., Farkas F. (Szabó Z. a 80’), Ferenczi A., Pozsár G. (Milek B. a 76’)

Körösladány MSK: Kasik V. — Farkasinszki L. (Vincze Gy. a 63’), Kormány L. (Juhász D. a 63’), Papp Zs., Kukla Zs., Komódi B., Zsömbörgi M., Viczián D., Szarka Z., Nagy S., Bakos J. (Szalazsán A. a 63’)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom − nyolc =