Körösladányi MSK

Nagyító alatt a hétvégi forduló mérkőzései

Sárréti rangadót rendeznek már pénteken a Megye I. osztályban, csapatunk a Jaminát fogadja hazai pályán, míg a Szarvas – Dévaványa meccs igazi érdekességnek számít a hétvégi párosítások között. Igazi rangadót ezen a héten nem tudtunk kiemelni, de például a Rákóczi Vasas mezőhegyesi vendégszereplése izgalmas lehet.

 

Megye I.

Füzesgyarmat – Vésztő   (ősszel:  7 – 2)
Jv.:
Mihálik Pál
péntek, 18:00

Már pénteken pályán lesz az egyik bajnokesélyes, hiszen a Füzesgyarmat csapata hétközi meccsel nyitja meg a forduló küzdelmeit. Ellenfelük a Vésztő lesz, akiket ősszel komoly különbséggel múltak felül. Ekkora differencia pénteken biztosan nem lesz a felek között, viszont a hazaiak várják esélyesebbként a meccset, elvégre a bajnoki címért küzdenek, otthon még nem hibáztak, ilyen meccsen pedig nem veszíthetnek pontot…

Körösladány – Jamina   (ősszel: 2 – 2)
Jv.:
Sechna Gábor
szombat, 17:00

A szabadkígyósi vereségünkkel két pontra eltávolodtunk a dobogótól, így a folytatásban nem nagyon fér bele a hiba a csapattól. A Jamina hazai pályán is kellemetlen ellenfél lehet, ezt jelzi az is, hogy ősszel sem bírtunk velük fordított felállásban. Körösladányban maximumot kell nyújtani a siker érdekében, a hazai rangadók előtt illő lenne ezt a meccset behúzni.

Szarvas – Dévaványa   (ősszel: 4 – 0)
Jv.:
Hanyecz Bence
szombat, 17:00

Érdekes párharc lesz ez, hiszen a Szarvas mondhatni ramaty formában van tavasszal, míg a Dévaványa az őszihez képest valamivel jobban teljesít. A vendégek ráadásul hét közben is pályán voltak a Magyar Kupa sorozat miatt, és kedden a Füzesgyarmatot búcsúztatták is a kupából. Persze a kupameccsek valahogy mindig másak, mint a bajnokik, de a siker így is megkérdőjelezhetetlen. A Szarvas hazai pályán sem veheti félvállról ezt a mérkőzést, a hazaiaknak javítási lehetőségük lesz hétvégén, de a Dévaványa is győzelmi esélyekkel készülhet.

Mezőhegyes – Rákóczi Vasas   (ősszel: 2 – 0)
Jv.:
Barta Tibor
szombat, 17:00

Múlt hétvégén a Rákóczi Vasas fellépett a dobogóra a tabellán, így a bajnokság hajrájába érve nem is lehet más a céljuk, minthogy a harmadik helyet megtartsák. Ehhez pedig egyszerű a képlet: nem szabad pontokat veszíteni. A Mezőhegyes otthonában ennek ellenére nehéz lesz tartaniuk a lépést, de van miért visszavágniuk soros ellenfelüknek. A Mezőhegyes volt eddig az egyetlen csapat, amelyik hazai pályán legyőzte a Rákóczit. Most ezt szeretné a vendég gárda is, kérdés mekkora sikerrel veszik az akadályt.

Szabadkígyós – Mezőkovácsháza   (ősszel: 3 – 2)
Jv.:
Pájer Tamás
szombat, 17:00

Remek formában van a Szabadkígyós tavasszal, a Mezőkovácsháza ellen pedig nagy sanszuk van rá, hogy a lendületüket megtartsák. A vendégek ugyan a Tótkomlóst legyőzték az előző fordulóban, de a Szabadkígyós más kategória lesz, meglepetés lenne, ha a mezőkovácsháziak ponttal vagy pontokkal távoznának hétvégén Kígyósról.

Tótkomlós – Szeghalom   (ősszel: 1 – 6)
Jv.:
Pécs Zoltán
vasárnap, 17:00

A papírforma alapján az egyetlen vasárnapi mérkőzést a Szeghalom várja esélyesként, viszont a Tótkomlós hazai pályán idén még szeretne borsot törni az ellenfelek orra alá. A vendégek a kezdeti gyengébb rajt után az utóbbi hetekben talpra álltak, ezen a hétvégén pedig akár tovább folytatódhat a megkezdett jó széria, legalábbis erre van nagyobb esély.

Kép: newjsag.hu

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × öt =