Körösladányi MSK

Magabiztos győzelem a Mezőberény ellen

Csapatunk fölényes győzelmet aratott a Megye II-be frissen feljutó Mezőberény ellen. A találkozón tizenegy gólig jutottunk, ellenben a mi hálónk érintetlen maradt.

 

Rögtön a mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. Az első találat nem is váratott sokáig magára, Lakstetert buktatták a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt a sértett gólra is váltotta. (1-0) Folyamatosan uraltuk a játékot a betömörülő vendégek ellen, majd Hajdu átlövése jelentette az újabb gólunkat. Huszonöt méterről szépségdíjas találatot láthattunk. (2-0) A félidő közepe táján Laksteter újra eredményes volt, most viszont fejjel, Zsíros szögletét váltotta így gólra.(3-0) A félidő végéhez közeledve Laksteter még egyszer mattolta a mezőberényi védelmet (4-0), de nem ez volt a szünet előtt az utolsó találatunk, mert Burai remek csapatjáték után megszerezte ötödik gólunkat. (5-0)

A második játékrész sem hozott változást a két csapat játékában, mi birtokoltuk többet a labdát, amit próbáltunk járatni. Az 50. perc környékén Burai közel járt a gólhoz, de csak a kapufát találta el, igaz a kipattanót Kéki értékesítette. (6-0) Ezután a csereként pályára lépő Farkasinszki is beköszönt, szép fejesével már hét-nullra vezettünk. Zsinóron jöttek a gólok, hiszen a bal szélen megiramodó Burai a kilépő kapus mellett okos gólt szerzett. A mérkőzés vége felé Papp Zs. percei következtek, játékosunk duplázni tudott: előbb Burai remek passzából volt eredményes, majd egy kiugratást váltott higgadtan gólra. (10-0) A lefújás előtt egy perccel Ruzsa állította be a végeredményt, becselezte magát a tizenhatoson belülre, és a hosszú sarokba rajzolta a pöttyöst. (11-0)
Csapatunk betartva az edzői utasításokat, magabiztosan járatta és tartotta meg a labdát, meggyőző mezőnyfölényben játszotta végig a 90 percet.

Körösladány MSK – Mezőberényi FC 11 – 0 (5 – 0)
Gólszerzők:
Laksteter J. (3), Burai D. (2), Papp Zs. (2), Farkasinszki L., Ruzsa Z., Kéki Cs., Hajdu Zs.

Körösladány MSK: Nagy B. — Juhász D., Viczián D., Zsömbörgi R., Zsíros P., Kéki Cs., Hajdu Zs., Burai D., Szarka Z., Laksteter J.

Játszott még: Kiss S., Kristóf G., Farkasinszki L., Papp Zs.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc + 17 =