Körösladányi MSK

Győztes mérkőzéssel zártuk a felkészülést, hat tétmeccs is várhat ránk augusztusban

Még szinte csak most kezdődött a felkészülés csapatunk számára, de ez a szűk holnap gyorsan eltelt. Pénteken hazai környezetben játszottunk a szintén Megye I-es Vésztő csapatával, utolsó felkészülési meccsünkön is sikerült nyernünk. Jövő héten már élesben megy a küzdelem.

 

Vésztővel zártuk a felkészülési mérkőzések sorát. A Megye I-es rivális ellen, simának mondható öt-nullás győzelmet értünk el pénteken késő délután. Ezzel a meccsel viszont a felkészülési időszak edzőmérkőzései le is zárultak, egy hét múlva ilyenkor már az országos Magyar Kupa sorozat keretein belül lépünk pályára Orosházán.

Az edzőmérkőzéseket összességében jól zártuk, hiszen mindhárom találkozót megnyertük. A felkészülési időszak után már nem kell sokat várni a bajnokság kezdésére sem, hiszen jövő hét szombaton Orosházán, az OMTK-ULE ellen lépünk pályára az országos Magyar Kupában, ahol csak győzelem esetén jutunk tovább, ugyanis ellenfelünk a Megye II. osztályban vitézkedik ebben a szezonban. A találkozó után egy héttel pedig kezdetét veszi a bajnokság, ráadásul egy igen komoly mérkőzéssel, idegenben a Szeghalom otthonában lépünk pályára.

Felkészülési eredményeink:

Körösladány – Vésztő 5 – 0
Körösladány – Mezőberény 11 – 0
Körösladány – Karcag 6 – 2

Augusztusi program:

08.05. — OMTK-ULE – Körösladány   (Magyar Kupa)
08.12. — Szeghalom – Körösladány   (bajnoki)
08.16. — Magyar Kupa 2. forduló
08.19. — Körösladány – Jamina   (bajnoki)
08.26. — Kondoros – Körösladány (bajnoki)
08.30. — Magyar Kupa 3. forduló

Dőlttel a plusz két Magyar Kupa forduló, amik értelemszerűen csak továbbjutás esetén lesznek számunkra aktuálisak.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 2 =