Körösladányi MSK

Bravúros lenne egy vasárnapi siker a Méhkerék otthonában

A Megye I. osztály idei küzdelmében tény, hogy nem győzni járnak majd az ellenfelek Méhkerékre, ez pedig ránk is igaz, így reálisan nézve a dolgokat, egy esetleges győzelem nagy bravúr lenne. Ennek ellenére háromesélyes találkozóra van kilátás, ahol ha odatesszük magunkat, akkor meglepetést is okozhatunk.

 

Már a kondorosi rangadónkat is úgy harangoztuk be, hogy igazi erőpróba vár ránk, amin szerencsére jól helytálltunk, most pedig a Kondoros ellen hét közben vereséget szenvedő Méhkerék lesz az ellenfelünk, akikre szintén igaz a múlt heti szalagcím. Csak a bajnoki adatokat tekintve, három győztes meccsen van túl ellenfelünk (Vésztő, Szeghalom, Jamina), tizenhat gólt rúgtak eddig és csak egyet kaptak. Az eredményeik megsüvegelendőek, de a bajnokságban talán igazi erőpróba csak most vasárnap vár a Méhkerékre.

Bizakodva utazunk vasárnap idegenbe, hiszen a csapat hétről-hétre egyre jobb teljesítményt nyújt, a Kondoros ellen is remekül küzdöttünk, és összességében a megszerzett egy ponttal elégedettek lehetünk. Méhkeréken is minimum a döntetlent el kellene érnünk, a győzelem már bravúros lenne, ha reálisan látjuk a dolgokat, de ezt az opciót sem zárhatjuk ki. Szarka Z. sérülés miatt biztosan nem lesz ott Méhkeréken, de jó hír, hogy Keresztesi K. és Budás G. már ezen a héten teljes értékű edzésmunkát végzett, így ők a keretben már ott lehetnek.

Ellenfelünk nagyon készül, vannak pikáns részletei is a találkozónak, hiszen néhány nyári szerzeményünk éppen Méhkerékről érkezett, számukra biztos izgalmas lesz visszatérni korábbi klubjukhoz ellenfélként. A kondorosi produkciónkra építhetünk, ellenfelünket viszont komolyan kell venni, reméljük szép eredménnyel zárjuk a hetet, még annak tükrében is, hogy az eddigi találkozóinkból szinte mindig a Méhkerék jött ki jobban. Hajrá Ladány!!!

2017. szeptember 3., 16:30
Méhkeréki SE – Körösladány MSK

Örökmérleg

Méhkeréki győzelem: 6
döntetlen: 3
Körösladányi győzelem: 1

Méhkerék – Körösladány 2-0 (2016)
Körösladány – Méhkerék 1-2 (2015)
Körösladány – Méhkerék 2-3 (2015)
Méhkerék – Körösladány 1-3 (2014)
Méhkerék – Körösladány 3-3 (2014)
Körösladány – Méhkerék 1-1 (2013)
Körösladány – Méhkerék 0-1 (2011)
Méhkerék – Körösladány 6-1 (2010)
Méhkerék – Körösladány 4-1 (2010)
Körösladány – Méhkerék 1-1 (2009)

A 3. forduló további párosításai: Gyulai Termál – Kondoros, Rákóczi Vasas – Dévaványa, Szarvas – Szeghalom, Mezőhegyes – Jamina

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 1 =