Körösladányi MSK

Ruzsa Zoltán: nem tudom milyen érzés lesz visszatérni ellenfélként…

A méhkeréki rangadó előtt Ruzsa Zoltánnal beszélgettünk, aki nyáron éppen a Méhkeréktől igazolt át hozzánk. A futballista beszélt a két gárda eddigi eredményeiről, illetve arról is, hogy számára milyen érzés lesz visszatérni korábbi klubjához.

 

–  Felemásak az eredmények eddig, a két ikszes meccset is behúzhattunk volna, ha a negyedét berúgjuk a ziccereinknek, de ennek ellenére nincs okom panaszra, mert teljesen kicserélődött a keret, kell még idő, amíg összeáll a csapat. Az eddigi eredmények alapján ellenfelünk elég magabiztosnak tűnik, de nálunk mindenki tudja mi a feladata a pályán, Sanyi bá’ minden ellenfélből felkészül, ha betartjuk az utasításait és higgadtabbak leszünk a befejezéseknél, akkor megnyerjük a meccset! A hétközi kupamérkőzés is az előnyünkre válhat, valamennyit biztosan kivett ellenfelünkből – foglalta össze gondolatait röviden Ruzsa Zoltán, a hétvégi mérkőzéssel kapcsolatban.

– Nem tudom milyen érzés lesz visszatérni korábbi klubomhoz ellenfélként, viszont remélem, hogy sok szurkoló kilátogat majd, és futballhangulatot teremtenek, valamint nagyon várom, hogy ismerős arcok előtt játszhassak – tette hozzá Ruzsa Zoltán.

Természetesen az őszi célokról is kérdeztük játékosunkat, aki kiemelte, hogy pozitív szemléletű a brigád, úgy érzi lépésről lépésre haladunk, a futballisták fogékonyak a munkára. Abban is biztos, hogy a tabella elején ott leszünk a decemberi záráskor.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × 1 =