Körösladányi MSK

Hátrányból fordítva nagyszerű győzelmet arattunk az Előre II. ellen

Negyedóra játék után hátrányba került csapatunk a Békéscsabai Előre II. ellen, azonban a legjobbkor, a szünet előtt pár pillanattal egyenlíteni tudtunk, ami nekünk lélektanilag nagyon jól jött. A fordulás után a vezetést is megszereztük, a hajrában pedig Kéki gólja bebiztosította a három pontot.

 

Nagy iramban kezdődött a mérkőzés, mi próbáltunk dominálni, azonban egy előre ívelt labda után mégis hátrányba kerültünk. Ilyés Tamás csapott le az előrevágott lasztira, Nagy kapusra vezethette a labdát, aki mellett a kapuba passzolta a pöttyöst. (0-1) Ezután mindent megtettünk az egyenlítésért, Zsömbörgi fejese például igazán veszélyes volt, de a védők mentettek a kapu torkából, majd Ruzsa lövésénél is bravúrral védett a vendég kapus. A félidőben leginkább rögzített helyzetekből próbált mindkét csapat veszélyt kialakítani, a mezőnyben inkább a küzdelem dominált. A félidő vége előtt pedig Knyihár Dániel révén egyenlítettünk, egy beadás után a kapus felett a hálóba fejelte a labdát. (1-1)

A második félidőben minden ott folytatódott, ahol az elsőben abbamaradt, jó iramban küzdöttek a felek, majd már a 72. percben jártunk, amikor megszereztük a vezetést. Burai I. Dávid kapott bal szélen labdát, befelé cselezte magát, majd a húsz méterről leadott lövése akadálytalanul vágódott a hálóba. (2-1) A vezető találatunk után a hajrában próbált kapunk elé szorítani minket az Előre, ez hellyel-közzel sikerült csak, hiszen a 92. minutumban újabb gólt szerezve végleg eldöntöttük a három pont sorsát. Ekkor Kéki Csaba kapott jó labdát, majd a rövid alsóba tekerte azt. (3-1)

Megérdemelten tartottuk itthon a három pontot, a helyzeteinket végre jó arányban értékesítettük.

Körösladányi MSK – Békéscsabai Előre II. 3 – 1 (1 – 1)
Gólszerzők:
Knyihár D. a 45., Burai I. D. a 72., Kéki Cs. a 92. ill. Ilyés T. a 15. percben.
Sárga lap: Paulik Á. a 75., Ruzsa Z. a 88., Hajdu Zs. a 90. ill. Barbu R. a 28. percben.
Jók: Zsíros P., Ruzsa Z., Burai I. D., Knyihár D., Kéki Cs. ill. Seres B., Babinyecz B., Onetiu R., Ilyés T.

250 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. — Zsömbörgi M., Ruzsa Z., Viczián D., Knyihár D., Takács B. (Paulik Á. a 70’), Papp Zs. (Kéki Cs. a 62’), Kristóf G., Zsíros P., Burai I. D. (Laksteter J. a 85’), Hajdu Zs. (Farkasinszki L. a 90’)

Vezetőedző: Fodor Sándor

Békéscsabai Előre II.: Baráth B. — Barbu R., Kun L., Mácsai L., Balog Zs., Seres B., Ilyés T., Zsilinszki M. (Gyöngyös A. a 80’), Babinyecz B., Kálmán Sz. (Barta T. a 46’), Onetiu R.

Vezetőedző: Brlás Gábor

Fodor Sándor: Minőségi mérkőzés volt, színvonalban, futómennyiségben, párharcokban, labdabirtoklásban és a várva várt helyzetkihasználásban is felül tudtuk múlni a békéscsabai fiatalokat. Ma lettünk igazán csapat.

Brlás Gábor: Alakulhatott volna másképp is a mérkőzés, de sok ilyen meccset kell még játszanunk, hogy ezeket meg tudjuk nyerni. Rutintalanok voltunk.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × 5 =