Körösladányi MSK

Lapok, góllövők – Újabb két játékosunk debütált a góllövőlistán

Hátrányból fordítva nyertünk a Békéscsabai Előre II. csapata ellen, a három találatunkból pedig kettőt olyan játékos szerzett, akik eddig körösladányi színekben egyetlen egyszer sem voltak eredményesek. Csapatunk legeredményesebb futballistája csereként talált be.

 

A forduló előtt két bajnoki és egy kupatalálattal rendelkező Kéki Cs. csereként lépett pályára hétvégén, de neki elég volt huszonnyolc perc is arra, hogy betaláljon, így összesen már négy gólnál jár idén. Mellette Burai I. D. és Knyihár D. is betalált, ők elsőnek lőttek gólt körösladányi színekben.

3 gólos – Kéki Csaba*

2 gólos – Papp Zsolt, Laksteter Jován

1 gólos – Viczián Dániel, Zsíros Péter, Ruzsa Zoltán*, Knyihár Dániel, Burai I. Dávid

Nem csak gólokból, lapokból is hármat szereztünk hétvégén, ráadásul mindhármat a mérkőzés utolsó negyedórájában. A háromból kettő lap olyan játékoshoz került, akinek még az első volt, Paulik Á. viszont már másodjára kapott idén lapot, így ő valamivel közelebb van ahhoz a bizonyos öt mérkőzéses határhoz.

2 sárgás – Zsömbörgi Márton, Paulik Ádám

1 sárgás – Viczián Dániel, Laksteter Jován, Knyihár Dániel, Kéki Csaba, Kristóf Gergő, Burai I. Dávid, Zsíros Péter, Ruzsa Zoltán, Hajdu Zsolt

1 piros – Papp Zsolt

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 + egy =