Körösladányi MSK

Sokat jelentene egy orosházi siker csapatunknak

Idegenben folytatódik a bajnokság felnőtt csapatunk számára, méghozzá Orosházán a Rákóczi Vasas otthonában. A csapat hasonlóan a tavaszhoz, most is okozott már pozitív és negatív meglepetést is, reméljük, hogy idegenben sikerül majd minél jobban szerepelnünk.

 

Lassan minden csapattal játszottunk már egyszer, így az első odavágós szakasz hamarosan a végéhez ér. A hátra maradt négy mérkőzésünkből a legnehezebb következik szombaton. Ezzel persze nem kicsinyítjük utolsó három ellenfelünket, de a tabellára pillantva a Rákóczi, Gyula, Dévaványa, Vésztő négyes közül soros ellenfelünk tűnik a legnehezebb falatnak. Éppen ezért lenne nagyon jó, ha idegenben három pontot tudnánk szerezni, hiszen az odavágók végeztével akár több helyet is javíthatnánk a tabellán. Csapatunk egyébként legutóbb a Békéscsabai Előre II-t győzte le hazai pályán, ami jó előjel lehet, ami viszont rossz ómen, hogy idegenben még egyszer sem nyertünk, csupán két pontot szereztünk.

A Rákóczi Vasas is jól szerepel a bajnokságban, három ponttal előttünk vannak. Az alcímben már említettük, hogy okozott bizony meglepetéseket a klub, például a Kondorost legyőzték, múlt héten viszont a Jamina ellen döntetlent játszottak. A csapatnál Simon R. és Nyéki B. felelős a gólokért ősszel, ketten összesen kilenc találatnál járnak, rájuk érdemes lesz odafigyelni szombaton. Az előző hétvége jó helyzetkihasználását át kell mentenünk szombatra és akkor nem lehetünk bajban. Az örökmérleg alapján egy reális ikszre fogadhatnánk, de minden bizonnyal valamerre el fog dőlni a hétvégi mérkőzés. Hajrá Ladány!!!

2017. szeptember 30., 15:30
Rákóczi Vasas SE – Körösladányi MSK

Örökmérleg:

Rákóczi Vasas győzelem: 5
döntetlen: 2
Körösladány győzelem: 5

Rákóczi Vasas – Körösladány 4-2 (2017)
Körösladány
– Rákóczi Vasas 4-2 (2016)
Rákóczi Vasas – Körösladány 2-3 (2016)
Körösladány – Rákóczi Vasas 0-0 (2015)
Körösladány – Rákóczi Vasas 0-3 (2015)
Rákóczi Vasas – Körösladány 3-0 (2014)
Körösladány – Rákóczi Vasas 4-1 (2014)
Rákóczi Vasas – Körösladány 2-2 (2013)
Körösladány – Rákóczi Vasas 2-0 (2011)
Rákóczi Vasas – Körösladány 3-0 (2010)
Körösladány – Rákóczi Vasas 5-2 (2010)
Rákóczi Vasas – Körösladány 1-0 (2009)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − 18 =