Körösladányi MSK

Két perc alatt döntöttük el a rangadót a szervezetten védekező Vésztő ellen

Csapatunk rangadóval folytatta a szezont, hiszen hazai pályán a Vésztő csapatát fogadtuk, akik szervezetten védekeztek a találkozó során. Két perc rövidzárlat viszont elég volt ahhoz, hogy csapatunk megnyerje ezt a derbit.

 

Már a találkozó elején látszódott, hogy a vendégek jobbára a védekezésre fognak koncentrálni ezen a meccsen, így csapatunk nagy arányban birtokolta a labdát. Ez a labdabirtoklási fölény azonban eleinte helyzetekben nem mutatkozott meg, de ahogy teltek a percek, már kezdett érni a körösladányi gól. Nos, a 34. percben meg is érett az a bizonyos találat, hiszen miután Kristóf összejátszott Knyihárral, utóbbi Pappnak passzolt, támadónkat pedig a tizenhatoson belül buktatták. A megítélt tizenegyest Ruzsa Zoltán végezte el, magabiztosan, így az előny hozzánk került. (1-0) Ez a gól kissé meglephette a vendégeket, mert egy perc múlva labdát szereztünk, majd Juhász ment el a szélen, aki Takács Balázsnak tette vissza a pöttyöst, ő pedig tizenegy méterről nem hibázott. (2-0)

Kétgólos előnyben azért nem dőlhettünk teljesen hátra, hiszen Nagy kapusnak is ébernek kellett lennie, mikor Tokajit ugratták ki, ám kapusunk felszedte előle a labdát. A mi részünkről Hajdu még egy átlövéssel próbálkozott, de ez már kapu mellé ment. A fordulás után sem változott a játék képe, jobbára mi irányítottuk a mérkőzést. Ebben a negyvenöt percben Burainak volt egy veszélyes lövése, valamint Knyihár próbálkozott fejessel, de egyikből sem lett gól, vésztői részről pedig egy szögletnél kellett résen lennie Nagy kapusnak.

Összességében a mérkőzést megérdemelten nyertük meg, a szervezetten védekező Vésztő ellen. Ez volt zsinórban az ötödik győzelmünk, az előző öt találkozón csak egy gólt kaptunk. Egy hét múlva már a visszavágókkal folytatódik a szezon, hazai környezetben fogadjuk a Szeghalmot.

Körösladányi MSK – Vésztői SE 2 – 0 (2 – 0)
Gólszerzők:
Ruzsa Z. a 34. (11-esből) és Takács B. a 35. percben.
Sárga lap: Knyihár D. a 75. ill. Benyó N. a 24., Lázár T. a 34. és Bányai P. a 60. percben.
Jók: Zsömbörgi M., Ruzsa Z., Papp Zs., Takács B. ill. Kapusi G., Bányai P., Lázár T., Tokaji Zs., Benyó N.

200 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. — Zsömbörgi M., Ruzsa Z., Knyihár D. (Farkasinszki L. a 78’), Kéki Cs. (Burai I. D. az 56’), Takács B. (Laksteter J. a 72’), Papp Zs., Kristóf G., Paulik Á., Hajdu Zs. (Szarka Z. a 69’), Juhász D.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Vésztői SE: Kapusi G. — Lázár T., Benyó N. (Petri Cs. a 89’), Bessenyei L., Tokaji Zs., Bányai P., Szabó S. (Ferenczi A. a 46’), Papp D. (Hoffmann T. a 75’), Kordó Cs. (Rostás B. a 46’), Novák R., Tóth K.

Játékosedző: Pap Zsolt

Fodor Sándor: Nagyon fontos három pontot szereztünk.

Pap Zsolt: Első félidőben volt egy két perces rövidzárlat, sajnos ez megpecsételte a sorsunkat. A második félidőben voltak biztató jelek.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 + tizenkilenc =