Körösladányi MSK

Az alapszakasz felénél stabilan a felsőházban végzett csapatunk

A Megye I. osztályú bajnokság új lebonyolításának értelmében alapszakaszra és rájátszásra lesz bontva a bajnoki szezon. Csapatunk számára egyértelmű cél, hogy az alapszakasz végén a felsőházi küzdelmekbe bekerülve folytassa tavasszal a bajnokságot.

 

Múlt hétvégén a 11. fordulóval véget ért az első osztályú megyei bajnokság alapszakaszának fele, ezen a héten már a visszavágók veszik kezdetét. Csapatunk az alapszakasz féltávjánál a negyedik helyen áll, 7 győzelemmel és 2-2 döntetlennel illetve vereséggel. Hazai környezetben minden mérkőzésünket megnyertük, idegenben pedig a Szarvas és a Méhkerék tudott legyőzni minket. A négy mérkőzés közül, ahol pontot veszíttettünk, a szeghalmi döntetlen és a szarvasi vereség lehet a legfájóbb, ezekben a meccsekben minimum több lett volna.

A felsőházi szereplést egyébként a legtöbben elvárták csapatunktól, hiszen a bajnokság előtt indított szavazásunkon a többség arra voksolt, hogy az első hatban benne leszünk. Íme a végeredmény illetve a következő szavazás:

Ön szerint ősszel odaérhetünk a felsőházba?

  • igen (74%, 81 szavazat)
  • nem (26%, 28 szavazat)

Összes szavazat: 109

Loading ... Loading ...

Ön szerint az alapszakasz végén reális elvárás lehet, hogy odaérjünk a dobogóra?

  • igen (82%, 70 szavazat)
  • nem, de a felsőházba bent kell maradnunk (11%, 9 szavazat)
  • nem, végül az alsóházba kerülünk (7%, 6 szavazat)

Összes szavazat: 85

Loading ... Loading ...

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 − 4 =